Merhaba pcye windows kurdum ama her açışımda düğmeden bir kez kapatıp tekrar açmam gerekiyor ve onda da otomatik biosa atıyor her seferinde biosa girip windows boot managere basmam gerekiyor 1. Sırada olmasına rağmen ne yapmam gerekiyor
Bildirim kapalıymış görmedim sıfır topladım pcyi bitmiş olma ihtimali var mıdır kiAnakart pili bitmiş olabilir.
Pili çıkar git aynısından al.
Nasıl kapatacagımFastboot açık olabilir mi
Kaç sistem eskittim hatırlamıyorum ama şu dediğini 1 kez dahi yaşamadım. Gerçekten böyle bir şey tecrübe ettin mi?Anakart pili bitmiş olabilir.
Pili çıkar git aynısından al.
Cold Boot sorunu olabilir. XMP kapattığın zaman düzeliyor mu?Merhaba pcye windows kurdum ama her açışımda düğmeden bir kez kapatıp tekrar açmam gerekiyor ve onda da otomatik biosa atıyor her seferinde biosa girip windows boot managere basmam gerekiyor 1. Sırada olmasına rağmen ne yapmam gerekiyor
E yaniii, yeni sistemlerde güncelleme gelmişmi bilmem o yüzden en kötü ihtimali verdim. Saat geriye kalmış düzelt diye biosa yönlendiriyor olası bir durum.Kaç sistem eskittim hatırlamıyorum ama şu dediğini 1 kez dahi yaşamadım. Gerçekten böyle bir şey tecrübe ettin mi?
Cold Boot sorunu olabilir. XMP kapattığın zaman düzeliyor mu?
Xmp tweaked den xmp 1 seçeneğine alınca düzeldi anlamadım ama 5600luk ramleri 4800 kullanıyor o şekilde de çok sorun yaratmaz bana ama anlam veremedimE yaniii, yeni sistemlerde güncelleme gelmişmi bilmem o yüzden en kötü ihtimali verdim. Saat geriye kalmış düzelt diye biosa yönlendiriyor olası bir durum.
Ramlere OC yapmıştın geri aldın?Xmp tweaked den xmp 1 seçeneğine alınca düzeldi anlamadım ama 5600luk ramleri 4800 kullanıyor o şekilde de çok sorun yaratmaz bana ama anlam veremedim