Ekran kartı Inno3d 3x 4070 SuperBilgisayar parçalarına yazarasan arkadaşalar daha iyi yardımcı olabilir
Sorun bu çıkarsa bir kahkaha patlatıcam beni etiketleyin.Hocam inşallah monitörün hz değerini 60hz de bırakmamışsındır . Eğer ayarlamadıysan masaüstünde sağ tıkla, görüntü ayarları, gelişmiş görüntü ayarları şeklinde takip et ve hz değerini monitörün kaç hz o şekilde ayarla.
Chipseti kontrol ettim güncel görünüyor. Bios sürümü de 11.12.2024 tarihli.Chipset ve Bıos'u son sürüme güncelledin mi? Yoksa güncelle.
Hocam inşallah monitörün hz değerini 60hz de bırakmamışsındır . Eğer ayarlamadıysan masaüstünde sağ tıkla, görüntü ayarları, gelişmiş görüntü ayarları şeklinde takip et ve hz değerini monitörün kaç hz o şekilde aya
Yok hocam 180hz ayarlı tek emin olduğum ayar bilgisayardakiHocam inşallah monitörün hz değerini 60hz de bırakmamışsındır . Eğer ayarlamadıysan masaüstünde sağ tıkla, görüntü ayarları, gelişmiş görüntü ayarları şeklinde takip et ve hz değerini monitörün kaç hz o şekilde ayarla.
Valla hocam neden yapar bilemiyorum malesef.Chipseti kontrol ettim güncel görünüyor. Bios sürümü de 11.12.2024 tarihli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam 180hz ayarlı tek emin olduğum ayar bilgisayardaki
Evet hocam ekran kartına takılıdp kablosunu ekran kartına taktın dimi
Takılıyor, donuyor bazen. Aynı sorun oyunlarda ve taracıyıcılarda da oluyor. Furmark testi yaptığım zaman da ortalama 10fps, 700 puan alıyorum. Sorunun belki windows kaynaklı olabileciğini düşünüp 3 kere tekrar kurdum ama çözülmedi.Masaüstünde bile kasıyor derken tam olarak nasıl bir kasma yaşıyorsun? Görev yöneticisini açıp Performans kısmına gel orda %100 çalışan bir şey var mı onu kontrol edebilirsin.