win 10 mu kurmalıyım 11 mi ? şuan 10 kullanıyorum 11 kullanmadım hiç 11 in sorunları var mı ?googleye yaz win 11 iso microsoft sitesinden indir
Uup dump son güncelli iso indir.win 10 mu kurmalıyım 11 mi ? şuan 10 kullanıyorum 11 kullanmadım hiç 11 in sorunları var mı ?
11 indiriyoıryum ozaman. bios ta indirdim. onuda kurucam. gerçi bu asus rog x870-a da indirmeden tuşla kuruluyormuydu ne bilmiyorum ama yinede indirerek yapıyım emin değilim :dWidows 11 kurun derim. Windows 10 desteği Ekim’de sonlanacak.
o ne bilmiyorum hocam. windows sitesinden indiriyorum direkUup dump son güncelli iso indir.
Güncelleme derdin olmaz
10 düsük sistemlerde iyidir ama güzel bir sistem varsa 11 kurulmalı gardaşşşwin 10 mu kurmalıyım 11 mi ? şuan 10 kullanıyorum 11 kullanmadım hiç 11 in sorunları var mı ?
Hatta biraz hafif modbile yaparsın.11 indiriyoıryum ozaman. bios ta indirdim. onuda kurucam. gerçi bu asus rog x870-a da indirmeden tuşla kuruluyormuydu ne bilmiyorum ama yinede indirerek yapıyım emin değilim :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o ne bilmiyorum hocam. windows sitesinden indiriyorum direk
hocam indirdim isoyu ama normal olanı dediğinizi değilde yükleyecem ama öncesinde bios ayarlarından neleri yapmam lazım. bios güncelledim. xmp profilleri var 4 5 tane hangisini seçmem lazım ve neleri açıp kapatmam lazım biostaHatta biraz hafif modbile yaparsın.
24h2 de edge istemezsen indirmez vs.
Konu vardı, incele
22h2 edge indirmez![]()
UUP DUMP gereksiz uygulamaları çıkartarak ISO indirme | DonanımHaber Forum
Daha önce Harbikız ın paylasımında ini ve txt paylasmıstım, Buradaki amacımız kullanmadıgımız uygulamaları indirmeyerek mümkünce yalin ISO indirmek..forum.donanimhaber.com
23h2 edge indirir
24h2 edge indirmez
Pro, home retail key istersen yazarsın
Kolay gelsin..
Suan yuklemede sorun yoksa her hangi bir ayara gerek yok bence.hocam indirdim isoyu ama normal olanı dediğinizi değilde yükleyecem ama öncesinde bios ayarlarından neleri yapmam lazım. bios güncelledim. xmp profilleri var 4 5 tane hangisini seçmem lazım ve neleri açıp kapatmam lazım biosta
hangi windowsu kurayım hocam bir sürü seçenek çıktı. win 11 home win home single language win education win 11 pro win 11 pro education win 11 pro for workstationsSuan yuklemede sorun yoksa her hangi bir ayara gerek yok bence.
Son çıkan anakartları pek bilmiyorum
Standart olarak
Secureboot disabled
Fastboot enabled vs
İsonu rufus ile flasha, tpm vs atlamak için ilk iki sık işaretle yazdır.
Anakartın hızlı yükleme tusu hangisi ise açılısta sürekli bas gelen ekranda flashı seç kur..
Pro sadecehangi windowsu kurayım hocam bir sürü seçenek çıktı. win 11 home win home single language win education win 11 pro win 11 pro education win 11 pro for workstations