sistem çalıştığı için ekran kartı normalden fazla yıpranacaktır onun dışında bir sorun olmaz dedikleri ekran kartın yanmaz merak etmeBir oyun sistemi topladım ve bu sistemde RX 5500 XT 8 GB ekran kartı var bu aralar etherium iyi kazandırdığı için bende sistem boştayken çalıştırayım diyorum sisteme bir şey olur mu ?
Kardeş ben pek anlamıyorum da yıpranır derken oyun oynarken de aynı şey oluyor zaten değil mi ?sistem çalıştığı için ekran kartı normalden fazla yıpranacaktır onun dışında bir sorun olmaz dedikleri ekran kartın yanmaz merak etme
evet oluyor sürekli oyun oynamışsın gibi yıpranır demek istedimKardeş ben pek anlamıyorum da yıpranır derken oyun oynarken de aynı şey oluyor zaten değil mi ?
okuduğum kadarıyla bilinçli bir mining oyun oynamaktan daha az yıprandırırevet oluyor sürekli oyun oynamışsın gibi yıpranır demek istedim 7/24 oyun oynanmış gibi
Neyi zor anlamadım tek kartla mining yapılamazmı?Tek kartla zor.
Sadece kartın yıpranır şöyle diyeyim 1 yıl mining yapılmış ekran kartı 5 yıl oyun oynanmış ekran kartına eşittir.Bir oyun sistemi topladım ve bu sistemde RX 5500 XT 8 GB ekran kartı var bu aralar etherium iyi kazandırdığı için bende sistem boştayken çalıştırayım diyorum sisteme bir şey olur mu ?
"kardeş" 3-4 saatte para kazanılmıyor. Hele bir de tek kartla.Kardeş 7/24 çalıştırmayacağım günde 3-4 saat falan bir de günde 3-4 saat oyun oynarım sence sıkıntı olur mu ?
Mining ile geçen 3 4 saat oyun ile geçen 24 saat demek istiyor arkadaşKardeş 7/24 çalıştırmayacağım günde 3-4 saat falan bir de günde 3-4 saat oyun oynarım sence sıkıntı olur mu ?
Yapılır ama daha az kazım olacak daha az gelir elde edeceksin bu da 3-4 saatte olmaz.Neyi zor anlamadım tek kartla mining yapılamazmı?
Günde 3-4 saat çalıştıracaksanız hiç çalıştırmayın zaten tek kartla yaptığınız için verimlilik daha düşük olacaktır bir de sadece 3-4 saat yapınca ay sonunda elinize kalan para 50-100TL olur ve bana kalırsa değmez.Kardeş 7/24 çalıştırmayacağım günde 3-4 saat falan bir de günde 3-4 saat oyun oynarım sence sıkıntı olur mu ?