Yeni sistem düşük bütçe F/P olacak.Ortalama 7000₺ bandında bi PC gelir mi? Yoksa düşük bütçeli bi PC mi toplar Abdullah abi?
Bende bana uygun pc gelebilir diye beklemedeydim. Teşekkür ederimYeni sistem düşük bütçe F/P olacak.
Kargo ve stoklardan dolayı Mayıs ayının ilk 2 haftasında çıkmayacak.
Bir aksilik çıkmazsa Mayıs sonu - Haziran başı gelebilir.
Düşük bütçeli sistemi özelleştirince, çoğu zaman avantajını korumaya devam ediyor.Bende bana uygun PC gelebilir diye beklemedeydim. Teşekkür ederim![]()
Evet alabilirsin. Ayrıca sistem haziran başı veya mayıs sonu gibi çıkar. 4000 TL bandında olur.Özelleştirme yapsam dahi el capitandaki gibi bir hediye olursa alabiliyor muyum?
Hediyesine göre değişir.Özelleştirme yapsam dahi el capitandaki gibi bir hediye olursa alabiliyor muyum?
Hediyesine göre değişir.
El Capitan'ın Wraith Prism hediyesi sistemdeki 3600 ile geliyordu. Ama Mouse koşulsuz ilk satın alan 250 kişiye geliyordu.
TeşekkürlerEvet alabilirsin. Ayrıca sistem haziran başı veya mayıs sonu gibi çıkar. 4000 TL bandında olur.
Rica ederimTeşekkürler![]()
Beklerken bütçene ekleme yapacaksan beklemeni tavsiye ederim.Arkadaşlar bende R5 1600 af GTX 1650 Süper li 3900 TL ye bir sistem alacağım hazır game garajdan sizce bekleyeyimmi değer mi alayım mı ?