Kaan yılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
Bilgisayar topladığımda(kendim)ilk açtığımda içinde windows olucakmı? usb yoksa nasıl windows yükleyebilirim
Kendin yeni bir sistem topladıysan ve hard disk'inde herhangi bir işletim sistemi yoksa windows olmayacaktır.Windows yüklemek istiyorsan USB Boot yapman gerekir.İstediğin işletim sisteminin .iso uzantılı dosyasını indirip rufus veya herhangi bir boot programı aracılığı ile USB belleğine formata uygun haline getirmelisin.
YouTube da videoları var. Yazarak bir yere kadar anlatılabilir. Youtuba yaz çıkar ?
Kurmak istediğin işletim sistemine göre youtube'dan araştırabilirsin ki bu satırlarla anlattığımda tam kafana oturmayacaktır.İlk başta dediğim gibi USB belleğe ihtiyacın var.Sonrasında atıyorum win7 kurmak istiyorsan youtube'a windows 7 boot gibi ifadelerle araştırma yapabilirsin şimdiden kolay gelsin.Teşekkürler arkadaşım ama dediklerini nasıl yapıcam bilmiyorum biraz açıklaya bilirmisin
Kurmak istediğin işletim sistemine göre youtube'dan araştırabilirsin ki bu satırlarla anlattığımda tam kafana oturmayacaktır.İlk başta dediğim gibi USB belleğe ihtiyacın var.Sonrasında atıyorum win7 kurmak istiyorsan youtube'a windows 7 boot gibi ifadelerle araştırma yapabilirsin şimdiden kolay gelsin.