Neler Yeni

Yeni Toplanmış Bilgisayarda İnternet Bağlantısı

Wadek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Demir
Arkadaşlar ben bilgisayar almayı düşünüyorum fakat bilgisayarı aldım diyelim kurdum her şeyi hazır internete nasıl bağlicam laptoytayken internet çeken yere bağlanıyordu masaüstünde de onun gibi mi evimizde şuan internet var fakat televizyona bağlı Turkcell Tv ye bağlı modem ayretten kendi internetime bağlanmam için adaptöre ihtiyacım var mı yoksa bilgisayarda kendi kendine bağlanma veya kendi kendine sinyal alabilir mi

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Eğer fazla üst seviye bir anakartınız yoksa Wifi üzerinden bağlantı kuramayacaksınız. Ethernet kablosu ile bağlantı saplayabilirsiniz. Modeminizin buna elvereceğini düşünüyorum. Wifi özelliğini kullanmak istiyorsanız aparat almak zorundasınız onun haricinde Wifi bağlantısı kurulamayacaktır.

omeraydo

80+
Modeminiz wifi yayını yapıyor ise masa üstü bilgisayarınızın anakartı üst seviye değilse almanız gereken ekstradan usb yuvaaına takılan wifi stick dir.

Wadek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer fazla üst seviye bir anakartınız yoksa Wifi üzerinden bağlantı kuramayacaksınız. Ethernet kablosu ile bağlantı saplayabilirsiniz. Modeminizin buna elvereceğini düşünüyorum. Wifi özelliğini kullanmak istiyorsanız aparat almak zorundasınız onun haricinde Wifi bağlantısı kurulamayacaktır.
Asus Prime B450K-M anakartlı bir sistem almatı planlıyordım bulunur mu acaba bunda kendiliğinden sinyal alıcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
Kanka Anakartta wifi yokmuş başka türlü bağlanabilir miyim LAN bağlantısıyla da yapamam heraldr başka çözüm var mıdır

Dedim ya işte USB adaptör alın diye :mad:

Top Bottom