Neler Yeni

Öneri Yeni Türk yapımı Oyun "Mirror of life" Steam'de

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
Hocam selamlar konuyu şimdi gördüm biraz steam sayfasını inceledim. Öncelikle resimlerden bahsetmek istiyorum ki görsellendirme ve grafik konusunda oldukça başarılı bir iş çıkarmışsınız gibi duruyor fakat 3. resimdeki kamera açısı ve karakterin duruşu beni bir korkutmadı değil ne yalan söyleyeyim.. Sağ tarafa baktığımda oyun için yazılan konunun oldukça ilgi çekici olduğunu söyleyebilirim dikkatimi ve ilgimi çekmeyi başardı.
Aşağı tarafta gördüğüm birden çok kişiyle oynayıp herkesin farklı sona ulaşması olayı ilgimi çok çekti..
Bu grafiklere bakarak bu sistem gereksinimleri de beni sevindirdi oyunu düşük sistemli arkadaşlar da sorun yaşamadan oynayabilirler gibi eğer optimizasyon konusunda bir sıkıntı yoksa ki steam yorumlarında da optimizasyonla alakalı bir sorun göremedim.
ek olarak oyunun kaç farklı sonu mevcut?

Elinizde fazladan oyun kodu varsa oyunu deneyimlemeyi ve tecrübelerimi inceleme olarak göndermeyi çok isterim. Eğer yoksa indirimlerde almayı düşünebilirim. Umarım oyun istediğiniz seviyeye ulaşır dışarıdan bakıldığında umut vadediyor..
Öncelikle. İlginiz için teşekkürler 3. Resimdeki kamera açısı oyunun asıl kamera açısı değil fotoğraf için geniş açı çekim aldım. Oyun içinde ayrıca Dlss 2.4 ve Fsr 2.1 var performans yada kalite modunda yüksek fps ile kalite düşmede oynayabilirsiniz. Toplam 4 farklı son var. Hocam 22 aralıkta oyun çok iyi bir indirime girecek isterseniz o zaman alabilirsiniz.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Allah'ım sabır ver ya ürün fiyatına 40 TL yazmış parayla işim yok diyor, oyun klasik türk kafası ile yapılmış ve sıradanlaşmış bir yöntemle desteklerinizi istiyorum diyor. Hocam oyun tek başına yapılamaz bu bir tek başına oyun yapıp yüksek fiyattan koyup yerli ve milli diyerek bundan zengin olmak sizi nasıl mutlu ediyor anlamıyorum. Bir tane tasarımcı olsun ekibinizde birkaç tane yazılımcı biraz risk alabileceğiniz yüksek bir para. Üzülüyorum cidden milletimizin duyguları ile oynandıkça...
peki siz steamde bir oyun çıkarmanın maliyetini biliyor musunuz ? 100 dolar + olarak faturalandırma için şirket göstermek gerekiyor bir şirket açmanın maliyetini tartışmamıza gerek yok kimse hiçbir insanı bir şey için zorlamıyor almak zorunda değilsiniz ama bu şekilde konuşmanız çok kabaca

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
bu oyuna 40 TL az bile minimum 100 TL olması lazım
Teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki siz steamde bir oyun çıkarmanın maliyetini biliyor musunuz ? 100 dolar + olarak faturalandırma için şirket göstermek gerekiyor bir şirket açmanın maliyetini tartışmamıza gerek yok kimse hiçbir insanı bir şey için zorlamıyor almak zorunda değilsiniz ama bu şekilde konuşmanız çok kabaca
Desteğiniz için çok teşekkürler . Hocam davulun sesi uzaktan hoş geliyor birde davulcuya sormak lazım :D

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Merhaba öncelikle tek başıma yapmış olduğum oyunu size sunmaktan gurur duyarım. Unreal engine 5 ile geliştirdiğim oyunumun 1. Bölümünü bitirdim. Oyunum toplamda 5 farklı hikayeden oluşacak ve şuan birinci hikayesini oynayabilirsiniz. Peki 1. Bölüm ne anlatıyor? Bir dedektif olarak başladığınız hikayede hiç tanımadığınız ve hiç görmediğiniz birisi size yardımcı olmak istiyor. Uzun süre önce işlenen bir cinayeti tekrar cinayet gününü canlandırarak bulmaya çalışıyorsunuz. Tüm bu olaylar olurken çok dikkatli ol . Seçiminin bir sonucu olacak. İsterseniz tek kişi ya da arkadaşlarınızla 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz. 2. Bölümde kim olarak canlanacağınız bir bilinmez.

Steam link https://store.steampowered.com/app/1624470/Mirror_Of_Life/
Valla eline sağlık başarılarını dilerim fakat neden korku oyunu yani türk yapımcılardan farklı bir oyun beklentim var tycoon tarzı olur görüntüsü iyi olmayıp mantığı güzel oyunlar olur fakat bunları göremiyoruz nedense sadece korku oyunu ile kalıyor.

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
Valla eline sağlık başarılarını dilerim fakat neden korku oyunu yani türk yapımcılardan farklı bir oyun beklentim var tycoon tarzı olur görüntüsü iyi olmayıp mantığı güzel oyunlar olur fakat bunları göremiyoruz nedense sadece korku oyunu ile kalıyor.
Yorumunuz için teşekkürler. Fakat oyunum korku oyunu değil Dedektiflik-bulmaca.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Merhaba öncelikle tek başıma yapmış olduğum oyunu size sunmaktan gurur duyarım. Unreal engine 5 ile geliştirdiğim oyunumun 1. Bölümünü bitirdim. Oyunum toplamda 5 farklı hikayeden oluşacak ve şuan birinci hikayesini oynayabilirsiniz. Peki 1. Bölüm ne anlatıyor? Bir dedektif olarak başladığınız hikayede hiç tanımadığınız ve hiç görmediğiniz birisi size yardımcı olmak istiyor. Uzun süre önce işlenen bir cinayeti tekrar cinayet gününü canlandırarak bulmaya çalışıyorsunuz. Tüm bu olaylar olurken çok dikkatli ol . Seçiminin bir sonucu olacak. İsterseniz tek kişi ya da arkadaşlarınızla 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz. 2. Bölümde kim olarak canlanacağınız bir bilinmez.

Steam link https://store.steampowered.com/app/1624470/Mirror_Of_Life/
Elinize emeğinize sağlık böyle türk yapım oyunlarının artması mutlu edici ve tek başınada böyle bir oyun çıkarmak çok iyi, daha iyi projeler bekliyoruz.

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
Açıklamaya bakınca korku sandım gerilim var mı ?
Gerilim ve korku oyunlarını oynamıyorum yoksa denerim.
Gerilim yok hocam daha çok chill bir şekilde cinayeti çözmeye çalışıyorsunuz.
Elinize emeğinize sağlık böyle türk yapım oyunlarının artması mutlu edici ve tek başınada böyle bir oyun çıkarmak çok iyi, daha iyi projeler bekliyoruz.
Teşekkürler hocam yakında çöz güzel bir update gelicek oyunun kalitesi baya artıcak.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Gerilim yok hocam daha çok chill bir şekilde cinayeti çözmeye çalışıyorsunuz.

Teşekkürler hocam yakında çöz güzel bir update gelicek oyunun kalitesi baya artıcak.
Güzel bir projede diğer türk oyunu yapan arkadaşada tavsiye ettim, simülasyon gibi oyunlarda gelirse daha iyi olur.

rynsz

80+ Bronze
türkçe seslendirme yok..

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,204
İsim
Diyarhan
Denenur

AquaMya