AquaMya
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 124
- İsim
- mustafa yaser
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle. İlginiz için teşekkürler 3. Resimdeki kamera açısı oyunun asıl kamera açısı değil fotoğraf için geniş açı çekim aldım. Oyun içinde ayrıca Dlss 2.4 ve Fsr 2.1 var performans yada kalite modunda yüksek fps ile kalite düşmede oynayabilirsiniz. Toplam 4 farklı son var. Hocam 22 aralıkta oyun çok iyi bir indirime girecek isterseniz o zaman alabilirsiniz.Hocam selamlar konuyu şimdi gördüm biraz steam sayfasını inceledim. Öncelikle resimlerden bahsetmek istiyorum ki görsellendirme ve grafik konusunda oldukça başarılı bir iş çıkarmışsınız gibi duruyor fakat 3. resimdeki kamera açısı ve karakterin duruşu beni bir korkutmadı değil ne yalan söyleyeyim.. Sağ tarafa baktığımda oyun için yazılan konunun oldukça ilgi çekici olduğunu söyleyebilirim dikkatimi ve ilgimi çekmeyi başardı.
Aşağı tarafta gördüğüm birden çok kişiyle oynayıp herkesin farklı sona ulaşması olayı ilgimi çok çekti..
Bu grafiklere bakarak bu sistem gereksinimleri de beni sevindirdi oyunu düşük sistemli arkadaşlar da sorun yaşamadan oynayabilirler gibi eğer optimizasyon konusunda bir sıkıntı yoksa ki steam yorumlarında da optimizasyonla alakalı bir sorun göremedim.
ek olarak oyunun kaç farklı sonu mevcut?
Elinizde fazladan oyun kodu varsa oyunu deneyimlemeyi ve tecrübelerimi inceleme olarak göndermeyi çok isterim. Eğer yoksa indirimlerde almayı düşünebilirim. Umarım oyun istediğiniz seviyeye ulaşır dışarıdan bakıldığında umut vadediyor..