Neler Yeni

Öneri Yeni Türk yapımı Oyun "Mirror of life" Steam'de

rynsz

80+ Bronze
istek listeme ekliyorum pazartesi-salı gibi alabilirim maksat katkımız olsun

TahinPekmez

80+ Silver
Merhaba öncelikle tek başıma yapmış olduğum oyunu size sunmaktan gurur duyarım. Unreal engine 5 ile geliştirdiğim oyunumun 1. Bölümünü bitirdim. Oyunum toplamda 5 farklı hikayeden oluşacak ve şuan birinci hikayesini oynayabilirsiniz. Peki 1. Bölüm ne anlatıyor? Bir dedektif olarak başladığınız hikayede hiç tanımadığınız ve hiç görmediğiniz birisi size yardımcı olmak istiyor. Uzun süre önce işlenen bir cinayeti tekrar cinayet gününü canlandırarak bulmaya çalışıyorsunuz. Tüm bu olaylar olurken çok dikkatli ol . Seçiminin bir sonucu olacak. İsterseniz tek kişi ya da arkadaşlarınızla 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz. 2. Bölümde kim olarak canlanacağınız bir bilinmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam link https://store.steampowered.com/app/1624470/Mirror_Of_Life/
epic de de olsaydı keşke

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
epic de de olsaydı keşke
Hocam şuanlık oyunda steam multiplayer altyapısı olduğundan epicde şuanlık satışa sunma planım yok ama şuan başka bir projeye daha
başladım. Yeni başladığım proje bitince iki tarafta da yayınlamayı düşünüyorum.

elinize saglık.
Teşekkürler hocam

istek listeme ekliyorum pazartesi-salı gibi alabilirim maksat katkımız olsun
Teşekkürler hocam oynayıp düşüncelerinizi duymaktan mutluluk duyarım.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
keşke türkçe seslendirmede olsa

efost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Efe
param olunca alırım başarılar

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser

alperennN

80+ Silver
Oyunu ilk yayınladığımda 2d idi fakat sonradan unreal engine 5 e geçerek oyunu sıfırdan yaptım artık 3d gerçekçi aktif olarak DLSS 2.4 ve FSR 2.1 var ve daha bir sürü şey ekledim .

Evet çok uğraşıyoruz Türkiyenin de artık oyunlarda başarılı olması için. Tabi bunun için destekleriniz çok önemli.
Siz elinizden geleni yapın gerisini Allah'a bırakın tevekkül kardeşim biz de elimizden geldiğince sosyal olsun maddi olsun destek veririz çalışmalara devam 👑👑👑

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
Siz elinizden geleni yapın gerisini Allah'a bırakın tevekkül kardeşim biz de elimizden geldiğince sosyal olsun maddi olsun destek veririz çalışmalara devam 👑👑👑
Teşekkürler hocam pes etmek yok ortaya herkesin severek oynayabileceği global anlamda ses getirebilecek bir şey yapana kadar devam.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Geçtiğimiz aylarda da @Latifxd șùkür adlı oyununu çıkartmíștı.Her geçen gün türk yapımlarının artmasí çok iyi bence.
Evet hocam burda açılmadan bi 2 3 ay önce technopatta açmıştı bide

Oyununuzu alamadım ancak girişde kamera açısı olsun grafik olsun bir bozukluk göremedim emekleyer gelişdiğimiz sektörde güzel işler çıkacak gibi duruyor ama yavaş yavaş. Üstelik bunları görebildiğimiz ve öğrenebildiğimiz için forum sahiplerine çok teşekkürler ediyorum...

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
Evet hocam burda açılmadan bi 2 3 ay önce technopatta açmıştı bide

Oyununuzu alamadım ancak girişde kamera açısı olsun grafik olsun bir bozukluk göremedim emekleyer gelişdiğimiz sektörde güzel işler çıkacak gibi duruyor ama yavaş yavaş. Üstelik bunları görebildiğimiz ve öğrenebildiğimiz için forum sahiplerine çok teşekkürler ediyorum...
Teşekkürler hocam

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Günden güne türk oyunlarının artması iyi. Oyundaki görselliğe bakınca UE 5 gaayet iyi gözüküyor. Fakat neden 40 tl ? 18.50tl olsaymış (yani çoğu bağımsız oyun gibi) ben drek alırdım, fakat daha ilk hikayesi yeni çıkmış oyuna 40 fazla. Bide neden erken erişim değil? Sonraki bölümleri ayrımı satmayı düşünüyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,517
Üyeler
161,463
Son üye
undisputedddd
Top Bottom