rynsz
80+ Bronze
elinize saglık.Hocam çünki seslendirmeler program ile yapıldı .
elinize saglık.Hocam çünki seslendirmeler program ile yapıldı .
epic de de olsaydı keşkeMerhaba öncelikle tek başıma yapmış olduğum oyunu size sunmaktan gurur duyarım. Unreal engine 5 ile geliştirdiğim oyunumun 1. Bölümünü bitirdim. Oyunum toplamda 5 farklı hikayeden oluşacak ve şuan birinci hikayesini oynayabilirsiniz. Peki 1. Bölüm ne anlatıyor? Bir dedektif olarak başladığınız hikayede hiç tanımadığınız ve hiç görmediğiniz birisi size yardımcı olmak istiyor. Uzun süre önce işlenen bir cinayeti tekrar cinayet gününü canlandırarak bulmaya çalışıyorsunuz. Tüm bu olaylar olurken çok dikkatli ol . Seçiminin bir sonucu olacak. İsterseniz tek kişi ya da arkadaşlarınızla 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz. 2. Bölümde kim olarak canlanacağınız bir bilinmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam link https://store.steampowered.com/app/1624470/Mirror_Of_Life/
Hocam şuanlık oyunda steam multiplayer altyapısı olduğundan epicde şuanlık satışa sunma planım yok ama şuan başka bir projeye dahaepic de de olsaydı keşke
Teşekkürler hocamelinize saglık.
Teşekkürler hocam oynayıp düşüncelerinizi duymaktan mutluluk duyarım.istek listeme ekliyorum pazartesi-salı gibi alabilirim maksat katkımız olsun
Hocam oyunu program ile seslendirdiğimden türkçe olarak yapamıyordum. Ama diğer oyunumda Türkçe seslendirme yapıcam.keşke türkçe seslendirmede olsa
Teşekkürler oynayınca yorumlarınızı bekliyorum.param olunca alırım başarılar
Siz elinizden geleni yapın gerisini Allah'a bırakın tevekkül kardeşim biz de elimizden geldiğince sosyal olsun maddi olsun destek veririz çalışmalara devamOyunu ilk yayınladığımda 2d idi fakat sonradan unreal engine 5 e geçerek oyunu sıfırdan yaptım artık 3d gerçekçi aktif olarak DLSS 2.4 ve FSR 2.1 var ve daha bir sürü şey ekledim .
Evet çok uğraşıyoruz Türkiyenin de artık oyunlarda başarılı olması için. Tabi bunun için destekleriniz çok önemli.
Teşekkürler hocam pes etmek yok ortaya herkesin severek oynayabileceği global anlamda ses getirebilecek bir şey yapana kadar devam.Siz elinizden geleni yapın gerisini Allah'a bırakın tevekkül kardeşim biz de elimizden geldiğince sosyal olsun maddi olsun destek veririz çalışmalara devam
Evet hocam burda açılmadan bi 2 3 ay önce technopatta açmıştı bideGeçtiğimiz aylarda da @Latifxd șùkür adlı oyununu çıkartmíștı.Her geçen gün türk yapımlarının artmasí çok iyi bence.
Teşekkürler hocamEvet hocam burda açılmadan bi 2 3 ay önce technopatta açmıştı bide
Oyununuzu alamadım ancak girişde kamera açısı olsun grafik olsun bir bozukluk göremedim emekleyer gelişdiğimiz sektörde güzel işler çıkacak gibi duruyor ama yavaş yavaş. Üstelik bunları görebildiğimiz ve öğrenebildiğimiz için forum sahiplerine çok teşekkürler ediyorum...