Neler Yeni

Öneri Yeni Türk yapımı Oyun "Mirror of life" Steam'de

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
Günden güne türk oyunlarının artması iyi. Oyundaki görselliğe bakınca UE 5 gaayet iyi gözüküyor. Fakat neden 40 TL ? 18.50tl olsaymış (yani çoğu bağımsız oyun gibi) ben drek alırdım, fakat daha ilk hikayesi yeni çıkmış oyuna 40 fazla. Bide neden erken erişim değil? Sonraki bölümleri ayrımı satmayı düşünüyorsunuz?
İlk kez steame oyun yüklediğim için pek Hakim değildim arayüze o yüzden erken erişim yerini ilk başta kullanamadım sonradan da eklenmiyormuş . Tüm hikayeler oyun içeriğine dahildir.

JSezar

80+ Silver
hocam oyun 2021de mi çıktı?

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
hocam oyun 2021de mi çıktı?
Hocam şöyle oldu ben ilk de 2d bir parkur oyunu yaptım 2022 kasım ayına kadar oydu markette. Bu oyunu geliştiriyordum ve bu oyunu onun üstüne getirdim eski oyunu kaldırdım. Yani kasım ayından beri bu oyun yayında.

Cavs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ALPEREN
Hocam şöyle oldu ben ilk de 2d bir parkur oyunu yaptım 2022 kasım ayına kadar oydu markette. Bu oyunu geliştiriyordum ve bu oyunu onun üstüne getirdim eski oyunu kaldırdım. Yani kasım ayından beri bu oyun yayında.
Umarım daha da geliştirir ve iyi yerlere gelirsiniz. PC yi kurunca ilk oyunum olacak.

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Oyunu ilk yayınladığımda 2d idi fakat sonradan unreal engine 5 e geçerek oyunu sıfırdan yaptım artık 3d gerçekçi aktif olarak DLSS 2.4 ve FSR 2.1 var ve daha bir sürü şey ekledim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet çok uğraşıyoruz Türkiyenin de artık oyunlarda başarılı olması için. Tabi bunun için destekleriniz çok önemli.
Elinize sağlık hocam :)

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser

elveriş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed ELVERİŞ
Merhaba öncelikle tek başıma yapmış olduğum oyunu size sunmaktan gurur duyarım. Unreal engine 5 ile geliştirdiğim oyunumun 1. Bölümünü bitirdim. Oyunum toplamda 5 farklı hikayeden oluşacak ve şuan birinci hikayesini oynayabilirsiniz. Peki 1. Bölüm ne anlatıyor? Bir dedektif olarak başladığınız hikayede hiç tanımadığınız ve hiç görmediğiniz birisi size yardımcı olmak istiyor. Uzun süre önce işlenen bir cinayeti tekrar cinayet gününü canlandırarak bulmaya çalışıyorsunuz. Tüm bu olaylar olurken çok dikkatli ol . Seçiminin bir sonucu olacak. İsterseniz tek kişi ya da arkadaşlarınızla 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz. 2. Bölümde kim olarak canlanacağınız bir bilinmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam link https://store.steampowered.com/app/1624470/Mirror_Of_Life/
Hocam öncelikle tebrik etmek istiyorum çok iyi iş çıkartmışsınız fakat ismini neden İngilizce seçtiniz? Şahsen Türkçe olması beni daha çok mutlu ederdi.

JSezar

80+ Silver
Oyunu hediye eder misiniz?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
Hocam öncelikle tebrik etmek istiyorum çok iyi iş çıkartmışsınız fakat ismini neden İngilizce seçtiniz? Şahsen Türkçe olması beni daha çok mutlu ederdi.
Global pazar kanka...

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

TahinPekmez

80+ Silver
Oyun 5 tl.ye düşmüş bu herkes alsin

Top Bottom