Neler Yeni

Yeni Windows 10 20H2 güncellemesi hakkında düşüncelerim.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Hiçbir sıkıntı olmadigina göre kesin birşeyler olacak

Deliever

80+ Bronze
Dostum ben windows 10 2004 sürümündeyim şuan 2 kere bütün güncellemeleri yapmıştım ve her iki defansında da hem oyunlarda hem indirme hızlarında genel olarak sistemde aşırı bir yavaşlık hissedip geri format atıp güncellemeleri duraklattım. Şimdi bu sürüme geçersem aynısı olur mu diye korkuyorum
Hayır, bu sürümde Windows x2 hızlandı. 2004 sürümündeki yavaşlıktan bahsediyorsan evet yavaş olduğunu Microsoft bile söyledi.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır, bu sürümde Windows x2 hızlandı. 2004 sürümündeki yavaşlıktan bahsediyorsan evet yavaş olduğunu Microsoft bile söyledi.
Peki bu yeni sürümü şuan başarıyla kurup sorun yaşayan bir topluluk var mı? %90 sorunsuz ise eve gidince yükselteceğim

Deliever

80+ Bronze
Peki bu yeni sürümü şuan başarıyla kurup sorun yaşayan bir topluluk var mı? %90 sorunsuz ise eve gidince yükselteceğim
Ben kullanıyorum şuan, sorun göremedim. Sorun yaşarsan eski sürüme geri dönebilirsin. İnternette nasıl eski sürüme döneceğini bulabilirsin.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Gözle çok farkedilebilir olmasa da fark var. Oyunlarda da deneyeceğim.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Gözle çok farkedilebilir olmasa da fark var. Oyunlarda da deneyeceğim.
Benim yamalı fifa 19 oyun performansım gerçekten gözle görülür derecede arttı. Ultra ayarlarda o kadar yamaya rağmen neredeyse hiç drop yemiyorum.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
şimdi güncelleyeceğim fakat eski sürüme geçmenin yolu varsa link varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle daha yeni güncelleştirdim, ve PC'm aşırı derecede hızlandı. Güncelleme boyutu tahminimce 300MB civarı, çünkü benim internetim 35Mbps olmasına rağmen 2dk içinde indirdi. Güncellemeyi herkese tavsiye ederim bu şekilde de güncelleştirebilirsiniz;

1- Başlangıç menüsünden ayarlara girin, ayarlardan "Güncelleştirme ve Güvenlik" sekmesine girin.
2- Gelen ekranın sol alt kısmında "Windows Insider Programı" yazan kısma tıklayın, ve 1 tane seçenek gelecek karşınıza.
3- Seçenekte de "Başlayalım" tarzı bir şey yazar, ona tıklayın, ve Microsoft hesabınızı ekleyin.
4- Ekledikten sonra karşınıza 3 tane seçenek gelecek, siz en alttaki seçeneği seçin, ve PC'yi yeniden başlatın.
5- PC açılınca yine başlangıç menüsünden ayarlara girin, ve tekrardan "Güncelleştirme ve Güvenlik" sekmesine girin.
6- Tekrardan "Windows Insider Programı" sekmesine girip en üstte "Sürüm Önizleme Kanalı" yazması gerek, yazmıyorsa tıklayın ve en allatki seçeneği seçin.
7- Son olarak güncelleştirmeleri denetle diyip sürüm 20H2 güncelleştirmesini indirin :)

NOT: Güncelleştime de ben bir sorun bulamadım, eğer sürümü beğenmeyip eski sürüme dönmek isterseniz de internetten bakabilirsiniz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Buğra Atilla
Öncelikle daha yeni güncelleştirdim, ve PC'm aşırı derecede hızlandı. Güncelleme boyutu tahminimce 300MB civarı, çünkü benim internetim 35Mbps olmasına rağmen 2dk içinde indirdi. Güncellemeyi herkese tavsiye ederim bu şekilde de güncelleştirebilirsiniz;

1- Başlangıç menüsünden ayarlara girin, ayarlardan "Güncelleştirme ve Güvenlik" sekmesine girin.
2- Gelen ekranın sol alt kısmında "Windows Insider Programı" yazan kısma tıklayın, ve 1 tane seçenek gelecek karşınıza.
3- Seçenekte de "Başlayalım" tarzı bir şey yazar, ona tıklayın, ve Microsoft hesabınızı ekleyin.
4- Ekledikten sonra karşınıza 3 tane seçenek gelecek, siz en alttaki seçeneği seçin, ve PC'yi yeniden başlatın.
5- PC açılınca yine başlangıç menüsünden ayarlara girin, ve tekrardan "Güncelleştirme ve Güvenlik" sekmesine girin.
6- Tekrardan "Windows Insider Programı" sekmesine girip en üstte "Sürüm Önizleme Kanalı" yazması gerek, yazmıyorsa tıklayın ve en allatki seçeneği seçin.
7- Son olarak güncelleştirmeleri denetle diyip sürüm 20H2 güncelleştirmesini indirin :)

NOT: Güncelleştime de ben bir sorun bulamadım, eğer sürümü beğenmeyip eski sürüme dönmek isterseniz de internetten bakabilirsiniz :)
hocam herhalde bu işlerden anlıyorsun education sürümünün + ları eksileri nedir ve proya geçmeyi düşünüyorum education ağır dendi çünkü

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
hocam herhalde bu işlerden anlıyorsun education sürümünün + ları eksileri nedir ve proya geçmeyi düşünüyorum education ağır dendi çünkü
education daha güvenli bence geçmeye pek gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pro da olan tüm özellikler onda mevcut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,090
Üyeler
167,053
Son üye
Ahmed-Emin