Neler Yeni

Yeni Windows 10 20H2 güncellemesi hakkında düşüncelerim.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
hayır educationa ağır diyorlar açılma vs herhalde
ben 1 sene öyle kullanmıştım pek bir fark yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakalım iniyor 20h2 umarım sorun olmaz :D

Geçtim fakat şöyle bir sorun var evet uygulamaların açılması hızlandı fakat şu windows logosu varya ona basılınca biryer açılıyor sol altta orası kasarak açılıyor gibi geldi sizdede öylemi ? @EmirhanLOL

Deliever

80+ Bronze
hocam herhalde bu işlerden anlıyorsun education sürümünün + ları eksileri nedir ve proya geçmeyi düşünüyorum education ağır dendi çünkü
Ben şahsen Single Language versiyonunu kullanıyorum, eğer normal kullanım için Single Language ve Home versiyonuna bakabilirsin. Şirket falan değilsen PRO gereksiz.

şimdi güncelleyeceğim fakat eski sürüme geçmenin yolu varsa link varmı ?
interntten bakabilirsin

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ben şahsen Single Language versiyonunu kullanıyorum, eğer normal kullanım için Single Language ve Home versiyonuna bakabilirsin. Şirket falan değilsen PRO gereksiz.

interntten bakabilirsin
Geçtim fakat şöyle bir sorun var evet uygulamaların açılması hızlandı fakat şu windows logosu varya ona basılınca biryer açılıyor sol altta orası kasarak açılıyor gibi geldi sizdede öylemi ? @EmirhanLOL

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Buğra Atilla

interntten bakabilirsin
autocadde çalışacağım ve genellikle oyun oynayacağım bu yüzden sordum da pro ile home arasında fps farkı olur mu

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Çözdüm sorunu animasyonları kapayıp açtım şuan o kasma olayı yok ve gözle görülür şekilde hızlandı uygulama açılışları

Deliever

80+ Bronze

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
bekle ben enterprise kullanmıştım :D Özür dilerim enterprise daha güvenlik odaklı

Deliever

80+ Bronze

DobS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Yavuz
Steam
steamcommunity.com/id/yusufyvz
Güncellemeyi yapmak için yeniden başlat dediğimde %57'de takılıyor, bu sorunu yaşayan var mı bir kere yeniden başlattım tekrar hata yaşamak istemiyorum.
Daha önce de Insider üyesiydim o zamanki güncellemelerde böyle bir sorun olmuyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,652
Üyeler
168,656
Son üye
lordex
Top Bottom