FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Proda da gereksiz çalışan uygulamalar var eğer hafif olan sürüm istiyorsan home yükleağır diyorlar ama doğru mudur
Proda da gereksiz çalışan uygulamalar var eğer hafif olan sürüm istiyorsan home yükleağır diyorlar ama doğru mudur
hayır educationa ağır diyorlar açılma vs herhaldeProda da gereksiz çalışan uygulamalar var eğer hafif olan sürüm istiyorsan home yükle
ben 1 sene öyle kullanmıştım pek bir fark yoktuhayır educationa ağır diyorlar açılma vs herhalde
Ben şahsen Single Language versiyonunu kullanıyorum, eğer normal kullanım için Single Language ve Home versiyonuna bakabilirsin. Şirket falan değilsen PRO gereksiz.hocam herhalde bu işlerden anlıyorsun education sürümünün + ları eksileri nedir ve proya geçmeyi düşünüyorum education ağır dendi çünkü
interntten bakabilirsinşimdi güncelleyeceğim fakat eski sürüme geçmenin yolu varsa link varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben şahsen Single Language versiyonunu kullanıyorum, eğer normal kullanım için Single Language ve Home versiyonuna bakabilirsin. Şirket falan değilsen PRO gereksiz.
interntten bakabilirsin
Geçtim fakat şöyle bir sorun var evet uygulamaların açılması hızlandı fakat şu windows logosu varya ona basılınca biryer açılıyor sol altta orası kasarak açılıyor gibi geldi sizdede öylemi ? @EmirhanLOL
autocadde çalışacağım ve genellikle oyun oynayacağım bu yüzden sordum da pro ile home arasında fps farkı olur muBen şahsen Single Language versiyonunu kullanıyorum, eğer normal kullanım için Single Language ve Home versiyonuna bakabilirsin. Şirket falan değilsen PRO gereksiz.
interntten bakabilirsin
Olmaz, ama http://www.serhatakinci.com/index.php/windows-10-surumleri-karsilastirma-ozellikler.htmlautocadde çalışacağım ve genellikle oyun oynayacağım bu yüzden sordum da pro ile home arasında fps farkı olur mu
peki daha ağır söylentisi doğru mu