FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Yap hocam güncel kalmak iyidir2 bucuk aydır güncelleme yapmıyordum 1 sayfa güncelleme çıktı hadi bismillah
Yap hocam güncel kalmak iyidir2 bucuk aydır güncelleme yapmıyordum 1 sayfa güncelleme çıktı hadi bismillah
dostum güncelledim maşallah yeni bitti toplam 6-7 gb alan gitti 2 buçuk ayın acısı sanırsam şimdi oyunları falan deneyeceğim bakalım inş sorun çıkmazYap hocam güncel kalmak iyidir
x2 diyemem fakat biraz fark ettiğini hissettim. Oyunlarda herhangi bir sorun yok aynı performans benim + 'ım 2004 sürümünde güncelleme yapamıyordum yaptıgım güncelleme pc yi bitiyordu resmen. Şimdi herşeyi sağlıklı bir şekilde güncellemiş oldumx2 hızlandı dimi?
Birde bu yüklenen tarayıcıyımı kullanıyorsunuz siz en iyisi hangisi ben hala chrome kullanıyorumx2 diyemem fakat biraz fark ettiğini hissettim. Oyunlarda herhangi bir sorun yok aynı performans benim + 'ım 2004 sürümünde güncelleme yapamıyordum yaptıgım güncelleme PC yi bitiyordu resmen. Şimdi herşeyi sağlıklı bir şekilde güncellemiş oldum
Gerek yok windowsu kurunca yüklersinLan daha yeni Windows USB'si hazırlamıştım. :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam tekrardan kurmama gerek var mı USB'ye?
Mantıklı, sağ ol.Gerek yok windowsu kurunca yüklersin
Bu daha resmi olarak çıkmadı, sen tekrar da ISO dosyasını indirsen de 2004 sürümünü indirecek. Biz İnsider programı ile Windows 10'un en son beta versiyonunu indiriyoruz, kısaca 1-2 ay sonra çıkacak sürümü biz 2 ay önce indiriyoruz.Lan daha yeni Windows USB'si hazırlamıştım. :/
Tamamdır, şuanlık gerek yok o zaman. Sağ ol...Bu daha resmi olarak çıkmadı, sen tekrar da ISO dosyasını indirsen gene de 2004 sürümünü indirecek. Biz İnsider programı ile Windows 10'un en son beta versiyonunu indiriyoruz, kısaca 1-2 ay sonra çıkacak sürümü biz 2 ay önce indiriyoruz.
KARARLI SÜRÜMÜ ÇIKINCA MUTLAKA İNDİRİN.
Sürekli kontrol ederim genelde.Evet, gerek yok. Ama kararlı sürümü çıkınca güncellemeleri denetle diyip mutlaka kararlı sürümünü indirin.