Güncellemeyi yap, alalım görüşlerinievet şimdi yeniden başlattım yapıyorum işlemleri
Evet, bende de onu yaptı.evet şimdi yeniden başlattım yapıyorum işlemleri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
alttaki de mi yeni windows sürümüyle geldi
nereler hızlandı sizde şuan çok bişey farkedemedimGüncellemeyi yap, alalım görüşlerini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet, bende de onu yaptı.
İnsider programının PC ye bi zararı var mı ona göre yapıcam.Zaten normal güncelleştirme olarak gelmeyecek mi? İnsider programına girip risk almaya ne gerek var?
aynen orası güzel olmuş bayaProgramlar daha hızlı açılıyor, ve Windows da biraz hızlanmış. Çoğu kişi dedi, birde başlat menüsü falan da değişmiş
Daha önceden BattEye ile sıkıntı yaşadığımdan kararlı sürüme geri geçmiştim, düzeltilmiş olabilir.İnsider programının PC ye bi zararı var mı ona göre yapıcam.
Windows 20h2 güncellemesini yapmak istiyorum indirirken yanında 2004 ü de mi indiriyor ne kadar sürer?Zararı yok, zaten Microsoft'un programı, ve kararlı sürümü çıkınca mutlaka indir.
10dk içinde indirir ve kurarsın, hayır sadece yeni sürümü indiriyor. Eğer kaldırmak istersen yeni sürümü internetten bakabilirsinizWindows 20h2 güncellemesini yapmak istiyorum indirirken yanında 2004 ü de mi indiriyor ne kadar sürer?
dediklerinizi yaptım başla ya bastıktan sonra hesabımı girdim ve artık hazırsınız gibi bir ekran verdi kapat tuşu vardı sadece ona bastım ve tekrardan hesap bağlama kısmı geldi 2 - 3 defa denedim ama yine aynı10dk içinde indirir ve kurarsın, hayır sadece yeni sürümü indiriyor. Eğer kaldırmak istersen yeni sürümü internetten bakabilirsiniz