Yeni yıl için planlar;Sorum başlıktaki gibi, özellikle CES 2025'i heyecanla bekliyorum ben.
Ben şahsen yeni yıl diye plan yapmayı saçma buluyorum. normal planım neyse ondan devam yani, 365 gün geçti diye kutlama yapıp yeni kararlar almak saçma. Her zaman yeni adımlar atabilmesi lazım insanın. Bu düşünceyi insanlara kazandırmak istiyorum.Yeni yıl için planlar;
-Bilgisayar mühendisliği kazanmak
-PC alıp yazılıma başlamak ( daha doğrusu devam etmek elimdeki PC elverişli değil pek)
Sevdiğim kız falan filan inşallah güzel bı yıl olur .sizin beklentileriniz nedir?
Evet orası öyle bende ona göre belirlemedim ama malumunuz yks bu sene , PC parası bu sene çıkıyor bende o yüzden yazdım bu sene gerçekleştirmek istediğim tüm hayalleri gerçekleştirmek istiyorum, umarım nasip olurBen şahsen yeni yıl diye plan yapmayı saçma buluyorum. normal planım neyse ondan devam yani, 365 gün geçti diye kutlama yapıp yeni kararlar almak saçma. Her zaman yeni adımlar atabilmesi lazım insanın. Bu düşünceyi insanlara kazandırmak istiyorum.
Bu bilgisayar dünyasına girme sebebim olan ve aylardır (neredeyse yıl olacak) almadığım ekran kartını almayı istiyorum.
Yeni oyunlar denemek istiyorum.
Hayatımı düzene sokmak istiyorum.
Gençliğim bitmeden yapabileceğim her şeyi yapmak istiyorum...
Umarım hakkın rahmetine kavusmazsiniz hocam xdYarın 6 tane sınavım var ...
Oha lanYarın 6 tane sınavım var ...
Bazılarını yarına ertelettik. Bugün 4 olduk yarın 5 olacak.Oha lan
Ne yapıcan laptopu, al taş gibi masaüstünü kullan24.5gr altınım var amaç rtx5070 li 17 inç civarı ekranlı bir laptop almak ama sanırım yetmeyecek nvidea baba yüzünden.
Hocam benimde içim acıyor bu durum için ama ünide mecbur laptop maalesef.Bazılarını yarına ertelettik. Bugün 4 olduk yarın 5 olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapıcan laptopu, al taş gibi masaüstünü kullan