Cevap verdiği şey üstünden konuyu devam ettirip kademe kademe açılma mevzusuna getir olayı ordan devam et tekrardanbeler bugün durduk yere storyme cevap ne yapmalıyım
Cevap verdiği şey üstünden konuyu devam ettirip kademe kademe açılma mevzusuna getir olayı ordan devam et tekrardanbeler bugün durduk yere storyme cevap ne yapmalıyım
nasıl yapacağım konuyu oraya getirmek kolaydaCevap verdiği şey üstünden konuyu devam ettirip kademe kademe açılma mevzusuna getir olayı ordan devam et tekrardan
açıl gitsin kankabeler üstünden 17 gün geçti kız hala beni ne priwinden çıkardı ne bişi yaptı geçen hafta koridorda selam verdi bugünde storymi beğenmiş arkadaş kalmayalım demişti
3 hafta önce açıldım ztn reddeti arkadaş olarak görüyorum artık arkadaş kalamayız demiştiaçıl gitsin kanka
eğer uzun süre açılmazsan friend zone a alabilir, o zaman sıkıntı
tekrar yanaş kıza, baktın sadece umut veriyor engelle geç3 hafta önce açıldım ztn reddeti arkadaş olarak görüyorum artık arkadaş kalamayız demişti
denendi, başarısız olunduçok geç geldi aklıma kutlayıp bi anda kıza teklif edeyim mi yıla red yiyerek gireyim mi
tekrar yanaş kıza, baktın sadece umut veriyor engelle geç
Arkadas kalmak istiyor olamaz miSen yanaşma bence,eğer o atlıyorsa izle sadece,normal cevaplar ver.
Eğer bir şeyler yapmak istiyorsa yapar
Maalesefdenendi, başarısız olundu
Bilmiyorum kalmak istiyor olabilir ama bence şimdilik tarafsız kal.Ne yaklaşmaya çalış, ne uzaklaşmaya.Eğer bir çaba sarf ettiğini görüyorsan ilerleyebilirsin(bir süre sonra ama bu süreyi sen belirlemelisin).Sen onu kaybetmek uğruna ona açıldın ve üzülerek söylüyorum ki az da olsa kaybettin,şimdilik geri geldi kendisi.Şimdi de o seni kaybetmek uğruna ilerlemesini bekleArkadas kalmak istiyor olamaz mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef
Az da olsa derken ve simdi o yazmadikca yazmiyim mi veya red yemeden önce nasil davraniyorsam davranmiyayim miBilmiyorum kalmak istiyor olabilir ama bence şimdilik tarafsız kal.Ne yaklaşmaya çalış, ne uzaklaşmaya.Eğer bir çaba sarf ettiğini görüyorsan ilerleyebilirsin(bir süre sonra ama bu süreyi sen belirlemelisin).Sen onu kaybetmek uğruna ona açıldın ve üzülerek söylüyorum ki az da olsa kaybettin,şimdilik geri geldi kendisi.Şimdi de o seni kaybetmek uğruna ilerlemesini bekle
Olamaz. 2 seçenek var ya ilgi duymaya basladu ya da seni umutlandirip dalga geçer gibi oynatacak. Bana sorarsan yani ben olsam birdaha yazmam yazdiginada soğuk cevaplar verirdimArkadas kalmak istiyor olamaz mi
Maalesef
Önceden nasıl davranıyorsanız bence öyle yapın hocam.Mesaj,video filan önceden(en eski) atıyorsanız biraz daha az atarsınız.Eğer bir şeyler hissediyorsa ilerletir.Az da olsa derken ve simdi o yazmadikca yazmiyim mi veya red yemeden önce nasil davraniyorsam davranmiyayim mi
Yok kanka, sevdiğin kişinin yanında sevgililerini görmek istemezsin. Çıkar hayatındanArkadas kalmak istiyor olamaz mi
Maalesef