TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
gidemedim yanına yarına kaldı ama bu haftayı geçirmiyeceğimnaptın hacı
gidemedim yanına yarına kaldı ama bu haftayı geçirmiyeceğimnaptın hacı
ohoo kral 2 gün olduı yagidemedim yanına yarına kaldı ama bu haftayı geçirmiyeceğim
özgüvenim yok benim için zor şeyler bunlarohoo kral 2 gün olduı ya
Hocam bu kız niye böyle ya, takip takipçi sayısına bakıyorum sürekli oynuyor bi beni kabul etmiyorsen teklif etmeyi bile dusunme hocam İUSHDFAUİASHFUİSDHİUSADHUİASD
hocam sal sen onu anlamis sevdiginiHocam bu kız niye böyle ya, takip takipçi sayısına bakıyorum sürekli oynuyor bi beni kabul etmiyor
Gittim konuşmaya çalıştım naber dedim iyi sen dedi iyi napiyon dedim cevap vermedi zaten naber diyincede yüzüme bakmamıştı yapicak birsey yokohoo kral 2 gün olduı ya
yapacak bir şey yok o zaman unutmaya çalışGittim konuşmaya çalıştım naber dedim iyi sen dedi iyi napiyon dedim cevap vermedi zaten naber diyincede yüzüme bakmamıştı yapicak birsey yok
üzüldüm laaaanGittim konuşmaya çalıştım naber dedim iyi sen dedi iyi napiyon dedim cevap vermedi zaten naber diyincede yüzüme bakmamıştı yapicak birsey yok
Aga üstüne düşme boşver yaGittim konuşmaya çalıştım naber dedim iyi sen dedi iyi napiyon dedim cevap vermedi zaten naber diyincede yüzüme bakmamıştı yapicak birsey yok
bende üzüldümde yapıcak bir şey yoküzüldüm laaaan