milenix
80+ Gold
aga inan çook uzun konular ve bu ikileme düşmediğin sürece anlayamazsınanlamadım ama nasıl hereşyini kaybetmiş olacaksın
aga inan çook uzun konular ve bu ikileme düşmediğin sürece anlayamazsınanlamadım ama nasıl hereşyini kaybetmiş olacaksın
Ikilemden çıktım teklif ettim daha kötü oldu fikrim yok yine yasamaktan zerre keyif alamadigim evreye girdim hicbirseyden zevk alamıyorum suanaga inan çook uzun konular ve bu ikileme düşmediğin sürece anlayamazsın
Aga boşver bir kız için kendi hayatını zehir etmeye değmezIkilemden çıktım teklif ettim daha kötü oldu fikrim yok yine yasamaktan zerre keyif alamadigim evreye girdim hicbirseyden zevk alamıyorum suan
Raporlayım mı seni?Red yemekten korkmayın. Ben kaç kere @Furkan Karagülle'ye, @Letrion'a, @2mApoo'ya çıkma teklifi ettim ama cevap bile vermediler. Yalansa yalan desinler. Vazgeçmedim, hâlâ devam etmeyi planlıyorum. Çıkın la benle!
Şaka bir yana özgüvenini topla git ve yaz ki, "Sevgilin var mı?" Muhtemelen şaşıracaktır. Ancak yazacaktır,
-Hayır.
Ardından devam et!
-O zaman yeni sevgilinle tanıştırayım, bundan sonra sevgilim var diyeceksin. Nam-ı diğer (adını yaz)
O da,
-S.git. Diyecek.
Sonrasını sen düşün. Herşeyi ben mi anlatacam?
Raporlayım mı seni?
Abi zaten teklif ettim bidaha niye edeyimRed yemekten korkmayın. Ben kaç kere @Furkan Karagülle'ye, @Letrion'a, @2mApoo'ya çıkma teklifi ettim ama cevap bile vermediler. Yalansa yalan desinler. Vazgeçmedim, hâlâ devam etmeyi planlıyorum. Çıkın la benle!
Şaka bir yana özgüvenini topla git ve yaz ki, "Sevgilin var mı?" Muhtemelen şaşıracaktır. Ancak yazacaktır,
-Hayır.
Ardından devam et!
-O zaman yeni sevgilinle tanıştırayım, bundan sonra sevgilim var diyeceksin. Nam-ı diğer (adını yaz)
O da,
-S.git. Diyecek.
Sonrasını sen düşün. Herşeyi ben mi anlatacam?
YokÇıkma teklifi yapan mı var şimdiki zamanda? Kaçır kızı vesselam
Oyle gibiAga boşver bir kız için kendi hayatını zehir etmeye değmez
Bitmedi arkadasligimiz ama aramiz asiri soguk oldugu yere gitmeye vs utaniyorum sunu duzeltmem lazimDünyanın sonu değil yahu. Gidin konuşun madem seviyorsunuz/hoşlanıyorsunuz. Red yerseniz ve arkadaşlığınız bu yüzden biterse karşınızdaki zaten olgun değil demektir. Olmuyosa olmuyo yani deneyin olum şansınızı. Keşke söyleseydim demekten iyidir yani.
Atma kardeşim sen adım felan. Aranıza soğukluğu koyan o zaten. Sen vaz geçeceksin duygularından yapman gereken bu. Kendini topladığın zaman bir sorun olmadığını söyler geçersin. Gerisi onun bileceği iş.Bitmedi arkadasligimiz ama aramiz asiri soguk oldugu yere gitmeye vs utaniyorum sunu duzeltmem lazim
benim bahsettiğim ikilem bu değilIkilemden çıktım teklif ettim daha kötü oldu fikrim yok yine yasamaktan zerre keyif alamadigim evreye girdim hicbirseyden zevk alamıyorum suan
oluyor mu öyleÇıkma teklifi yapan mı var şimdiki zamanda? Kaçır kızı vesselam
Mesajları okumadan yazdım.Abi zaten teklif ettim bidaha niye edeyim