Neler Yeni

Yeni yıla kıza çıkma teklif ederek gireyim mi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,646
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
Doğukan

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Okyanusta balıkmı yok kardeşim benim çok seviyosan deha tuzcuya söylüyosun kızın bilgilerini atıyo sana 3 yıl sonra bidaha deniyosun şansını

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,646
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Aramıza hoş geldin asker :peepo1:
hoşbulmadım abi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kitapta yaziyor kardesim kitapta, o kadar dedik
haklıydın hala haklısın

Okyanusta balıkmı yok kardeşim benim çok seviyosan deha tuzcuya söylüyosun kızın bilgilerini atıyo sana 3 yıl sonra bidaha deniyosun şansını
tcsini ezbere biliyorum zaten böyle şeylere gerek yok istemiyorsa olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
hoşbulmadım abi

haklıydın hala haklısın

reis öncelikle geçmiş olsun konuyu görmeme rağmen tıklamamıştım bu kadar samimi sohbet döndüğünü bilmiyordum neyse şimdi gyme gitmen lazım kesinlikle ayrıca bu kızı başka bi kızla konuşmadan unutmayacaksın o yüzden başka birisini bulmanı öneririm beğendiğin veya begenmesen bile sohbeti saran biri olaiblir git bi selam yaz muhabbet aç en kötü engel yersin yemezsen ark olursunuz yada sevgili orası sende artık

hoşbulmadım abi

haklıydın hala haklısın

kızın tcsine niye baktın agaa sapıkmısn asdfşlkdsjhflkksda

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,646
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
reis öncelikle geçmiş olsun konuyu görmeme rağmen tıklamamıştım bu kadar samimi sohbet döndüğünü bilmiyordum neyse şimdi gyme gitmen lazım kesinlikle ayrıca bu kızı başka bi kızla konuşmadan unutmayacaksın o yüzden başka birisini bulmanı öneririm beğendiğin veya begenmesen bile sohbeti saran biri olaiblir git bi selam yaz muhabbet aç en kötü engel yersin yemezsen ark olursunuz yada sevgili orası sende artık
gym gideceğim sınavlar bitsin ama başka bir kızla konuşmak istemiyorum bugün okulda gördüm utandım ve o sınıfta diye girmeyip kapıda bekledim arkadaşımı oda 2-3 kere arkadaşa baktı herhalde girmediğimi anladı bu hafta cesaretimi toplayıp arkadaş kalmak istediğimi söyleyip seni kırdıysam özür dilerim diyeceğim

kızın tcsine niye baktın agaa sapıkmısn asdfşlkdsjhflkksda
bakmadım ki sınıfta hes kodu listesi gezerken göz atmıştım listeye aklımda kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
gym gideceğim sınavlar bitsin ama başka bir kızla konuşmak istemiyorum bugün okulda gördüm utandım ve o sınıfta diye girmeyip kapıda bekledim arkadaşımı oda 2-3 kere arkadaşa baktı herhalde girmediğimi anladı bu hafta cesaretimi toplayıp arkadaş kalmak istediğimi söyleyip seni kırdıysam özür dilerim diyeceğim

bakmadım ki sınıfta hes kodu listesi gezerken göz atmıştım listeye aklımda kalmış
sakın öyle bi hata yapma hocam alfalığını koy kızı havalandırmaktan başka bir şey yapmazsın git naber falan de mhabbet aç kızı sevdiğn için özür mü diliyceksin sakın yapma

ayrıca bi bilgi daha kızın tc sini ezbere biliyosun hocam kusurabakmada başka birisiyle konuşmadan bırak kızı unutmayı tc sini bile unutmazsın

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,646
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
sakın öyle bi hata yapma hocam alfalığını koy kızı havalandırmaktan başka bir şey yapmazsın git naber falan de mhabbet aç kızı sevdiğn için özür mü diliyceksin sakın yapma

ayrıca bi bilgi daha kızın tc sini ezbere biliyosun hocam kusurabakmada başka birisiyle konuşmadan bırak kızı unutmayı tc sini bile unutmazsın
kime naber diyip muhabbet açıcam ayrıca alfalık falan kalmadı gerekte yok havalanma falan bilmiyorum ama sürekli onu gördüğümde kaçamam uzaklaşamam yapıcağım başka bir şey yok şuanlık

başka biriyle konuşmak vs istemiyorum bilmiyorum saçma geliyor bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
kime naber diyip muhabbet açıcam ayrıca alfalık falan kalmadı gerekte yok havalanma falan bilmiyorum ama sürekli onu gördüğümde kaçamam uzaklaşamam yapıcağım başka bir şey yok şuanlık

başka biriyle konuşmak vs istemiyorum bilmiyorum saçma geliyor bana
işte sevdiğin kıza diyorm naber falan de muhabbet aç konuş eğlen çok takma buzları eritsen hem sen rahatlarsın hem o da rahatlar böyle birbirinden kaçmayla geçmez okul

Top Bottom