milenix
80+ Gold
hoşlanıyor mu anlarsam açılmayı düşünüyorum ama nasıl anlarım bilmiyorumoda aynı şekil belli etmiyordu tam denedik olmadı işte
hoşlanıyor mu anlarsam açılmayı düşünüyorum ama nasıl anlarım bilmiyorumoda aynı şekil belli etmiyordu tam denedik olmadı işte
dene en fazla ne kaybedersin benim gibi arkadaşlığından olursunhoşlanıyor mu anlarsam açılmayı düşünüyorum ama nasıl anlarım bilmiyorum
keşke arkadaşlıktan olmakla bitsedene en fazla ne kaybedersin benim gibi arkadaşlığından olursun
bizde senin istediği yerine getirdik. herkes açılma dese yazmayabilirdin. kimsenin suçu yok zaten normal bir durum uzaktan sevmektense red yemek daha iyi en azından yanında ondan bahsetmez. neyseetmeyin kimseyi ben kimsede suç bulmuyorum bi aklıma geldi beni gaza getirin diye açtım konuyu
o başkasıyla gördüğünde anlarsın olmayacağını. geneli böyle arada kalıyorsan sevmiyor oluyorhoşlanıyor mu anlarsam açılmayı düşünüyorum ama nasıl anlarım bilmiyorum
https://forum.donanimarsivi.com/konu/cok-bosluktayim-ne-yapacagimi-bilmiyorum.665406/ bu konuda biri yazmıştı orda dediğim gibibizde senin istediği yerine getirdik. herkes açılma dese yazmayabilirdin. kimsenin suçu yok zaten normal bir durum uzaktan sevmektense red yemek daha iyi en azından yanında ondan bahsetmez. neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
o başkasıyla gördüğünde anlarsın olmayacağını. geneli böyle arada kalıyorsan sevmiyor oluyor
Uzaktan sevmek red yemekten daha iyi bu arada benim görüşümbizde senin istediği yerine getirdik. herkes açılma dese yazmayabilirdin. kimsenin suçu yok zaten normal bir durum uzaktan sevmektense red yemek daha iyi en azından yanında ondan bahsetmez. neyse
o başkasıyla gördüğünde anlarsın olmayacağını. geneli böyle arada kalıyorsan sevmiyor oluyor
Baska ne vsr ki en fazla ssleri arkadaslarina atip dalga gecerkeşke arkadaşlıktan olmakla bitse
ssleri arkadaşlarına atması en büyük sorunlara yol açarUzaktan sevmek red yemekten daha iyi bu arada benim görüşüm
Baska ne vsr ki en fazla ssleri arkadaslarina atip dalga gecer
Atmıştır yüksek ihtimal sorunda degil 1 gün dalga gecilir olmadi 2. Günde geçilir sonra unutulurssleri arkadaşlarına atması en büyük sorunlara yol açar
kızla aynı sınıfta mısın?Atmıştır yüksek ihtimal sorunda degil 1 gün dalga gecilir olmadi 2. Günde geçilir sonra unutulur
Hyr değilim ztn sınıftan ayda yilda bir çıkıyorum ondada çıkmam olur biterkızla aynı sınıfta mısın?
benimki sınıftan ve bizim sınıf dalga geçmediği zaman olmaz derste bile sürekli dalga geçer tenefüslerde yaşatmazlar beni eğer kıza açılıp red yersemHyr değilim ztn sınıftan ayda yilda bir çıkıyorum ondada çıkmam olur biter
kız söylemezse kimsenin haberi olmaz sıkıntı aynı sınıfta olman red yediğinde daha kötü olurbenimki sınıftan ve bizim sınıf dalga geçmediği zaman olmaz derste bile sürekli dalga geçer tenefüslerde yaşatmazlar beni eğer kıza açılıp red yersem
Ayni siniftaysaniz deneme bilebenimki sınıftan ve bizim sınıf dalga geçmediği zaman olmaz derste bile sürekli dalga geçer tenefüslerde yaşatmazlar beni eğer kıza açılıp red yersem