Teşekkürler Hocam Bunları Aldım NasıllarHocam kusura bakmayın ben bugün 12 de işe gideceğimi hesap edemedim de bu 2 fotoğrafı çekebildim
Gidon a taktım takınca böyle oluyor lastiği var arkasından geçiriyorsun fotoğraf bıraktım daha fazla çekecektim de işe gitmem gerekti
Boyutu ise 3-5 cm arasında
Gittim 500 TL Trendyolda 150decathlonda ucuz bisiklet gözlüğü bulunuyor ben kullanıyorum ve çok memnunum
Ya Baklava Almicaktım Sonra Baktım Nefes Alıyor Sıcak Tutuyor Dedim Alayim Hocam Ayrı Para Saydık Onada Eldiven 2 XL Olsa İyiydide İşte XL Aldım Diğerleri 500-700 TL Ve Full Kalıp Yazın Terletir Diye AlmadımAaa Balaklava alarak ta iyi yapmışsın iş yapar hepsi güzel hadi hayırlısı olsun
bende zaten Decathlon dan alışveriş yapıyorum malzemeler güzel oluyor
ben 200 liraya almıştım hocam tamamen şeffaf gündüz ve gece takıyorum. özellikle tozlu ve rüzgarlı günlerde gözlüksüz bisiklet binmek çok konforsuz oluyor. habire gözüne toz kaçıyor. veya çok hızlı sürersen 40-50 km hızında yine gözlük ihtiyacı duyuyorsunGittim 500 TL Trendyolda 150
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya Baklava Almicaktım Sonra Baktım Nefes Alıyor Sıcak Tutuyor Dedim Alayim Hocam Ayrı Para Saydık Onada Eldiven 2 XL Olsa İyiydide İşte XL Aldım Diğerleri 500-700 TL Ve Full Kalıp Yazın Terletir Diye Almadım
Terletecektir illaki iyi zaten mağzadan teslim yazmışsın olmazsa beden değiştirirsin. Bir şey olmazGittim 500 TL Trendyolda 150
Ya Baklava Almicaktım Sonra Baktım Nefes Alıyor Sıcak Tutuyor Dedim Alayim Hocam Ayrı Para Saydık Onada Eldiven 2 XL Olsa İyiydide İşte XL Aldım Diğerleri 500-700 TL Ve Full Kalıp Yazın Terletir Diye Almadım
bu güneşe karşı korunmak için mi alınıyor hocam?Aaa Balaklava alarak ta iyi yapmışsın iş yapar hepsi güzel hadi hayırlısı olsun
bende zaten Decathlon dan alışveriş yapıyorum malzemeler güzel oluyor
Link Var Mıben 200 liraya almıştım hocam tamamen şeffaf gündüz ve gece takıyorum. özellikle tozlu ve rüzgarlı günlerde gözlüksüz bisiklet binmek çok konforsuz oluyor. habire gözüne toz kaçıyor. veya çok hızlı sürersen 40-50 km hızında yine gözlük ihtiyacı duyuyorsun
Direk Mağzaya Gidip AldımTerletecektir illaki iyi zaten mağzadan teslim yazmışsın olmazsa beden değiştirirsin. Bir şey olmaz
bu güneşe karşı korunmak için mi alınıyor hocam?
Ben Soğuk İçin Aldım Sende de Var MıGenelde ben şöyle biliyorum kışın soğutan falan koruyor yada motosiklet te ayrıyetten kask ı n içi ter içinde kalmasın vs hijyen açısından
Ben şey sandım ya internetten sipariş verip mağazadan alıyorsun ya öyle yaptın sandım o yüzden öyle yazmıştımLink Var Mı
Direk Mağzaya Gidip Aldım
Bu tarz ürünleri arkadaşlarım kullanıyordu da motosiklette memnunlardı ben genelde şey takıyordum ya baff dedikleri var ya onlardan takıyordum işte şu var senin aldığın soguktan korur benim Taktığım Baf şu yüzden takıyordu kafam terlediğinde kaska geçmesin diye hem kask kafa ya daha rahat oluyor öyleBen Soğuk İçin Aldım Sende de Var Mı
şu hocam ama 420 lira olmuş vay be dedim içimdenLink Var Mı
bence kışın kask yeterince sıcak tutuyor. bendeki eldiven kışın yetmiyor mesela ellerim üşüyor. tam yazlık eldiven var bende parmak kısmı açık bir model. 7 yıl önce falan aliexpressden almıştım halen kullanıyorumGenelde ben şöyle biliyorum kışın soğutan falan koruyor yada motosiklet te ayrıyetten kask ı n içi ter içinde kalmasın vs hijyen açısından
şu hocam ama 420 lira olmuş vay be dedim içimden
bence kışın kask yeterince sıcak tutuyor. bendeki eldiven kışın yetmiyor mesela ellerim üşüyor. tam yazlık eldiven var bende parmak kısmı açık bir model. 7 yıl önce falan aliexpressden almıştım halen kullanıyorum
Anladım HocamBen şey sandım ya internetten sipariş verip mağazadan alıyorsun ya öyle yaptın sandım o yüzden öyle yazmıştım
Bu tarz ürünleri arkadaşlarım kullanıyordu da motosiklette memnunlardı ben genelde şey takıyordum ya baff dedikleri var ya onlardan takıyordum işte şu var senin aldığın soguktan korur benim Taktığım Baf şu yüzden takıyordu kafam terlediğinde kaska geçmesin diye hem kask kafa ya daha rahat oluyor öyle
Senin Attığın Daha İyimiş Ben Dandik 285'e Almıştım Şimdi Stok Varmış Attığını Almaya Gidiyorumşu hocam ama 420 lira olmuş vay be dedim içimden
bence kışın kask yeterince sıcak tutuyor. bendeki eldiven kışın yetmiyor mesela ellerim üşüyor. tam yazlık eldiven var bende parmak kısmı açık bir model. 7 yıl önce falan aliexpressden almıştım halen kullanıyorum
Dandiği İptal Ettim Şimdi Gidip AlıyomAnladım Hocam
Senin Attığın Daha İyimiş Ben Dandik 285'e Almıştım Şimdi Stok Varmış Attığını Almaya Gidiyorum![]()
@HakanGedis Arkadaşın Attığı İyi Mi?Anladım Hocam
Senin Attığın Daha İyimiş Ben Dandik 285'e Almıştım Şimdi Stok Varmış Attığını Almaya Gidiyorum
Dandiği İptal Ettim Şimdi Gidip Alıyom