HakanGedis
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Aynen Mersinde Olsan Bir Ara Sürerdik Hocamgüvenlik önemli olsun cana gelmesin
@HakanGedis Hocam Benim Bisiklet Bu Arada Salcano Astro 50 Dağ Bisikleti Olarak Geçiyor Sence Nasıl Bir Bisiklet İyi Mi?güvenlik önemli olsun cana gelmesin
Olurdu ama tam zıt yerlerdeyiz Tekirdağ da yaşıyorum benAynen Mersinde Olsan Bir Ara Sürerdik Hocam
Ah Be AbiOlurdu ama tam zıt yerlerdeyiz Tekirdağ da yaşıyorum ben
Kötü gözükmüyor güzel iş yapar bilindik marka parçaları da öyle kazası belasız daha iyileri senin olsun@HakanGedis Hocam Benim Bisiklet Bu Arada Salcano Astro 50 Dağ Bisikleti Olarak Geçiyor Sence Nasıl Bir Bisiklet İyi Mi? Alıntıyı görüntüle
Sağol Hocam 2.El Almıştım Eski Ama İyi Senin Bisikletin Var Mı Fotorafı Hiç ?Kötü gözükmüyor güzel iş yapar bilindik marka parçaları da öyle kazası belasız daha iyileri senin olsun
Sorgulaması lazım ama hiçbir polis durdurmaz düz bisikleti onunda ehliyeti olmamasına rağmen kuralları var . Trafik dersinde anlatılır yolun en sağından gider, her alt geçide ve otoyola giremez, gece fosforlu yelek giyer vb.Düz bisiklet, elektrikli bisiklet, motorlu bisiklet (50cc altı) tamamen aynı kurallara uymalı normalde ama genelde bisiklet kullananları polis sorgulamaz
Düz bisikletin diğerlerinden tek farkı ehliyetsiz olması bildiğim kadarıyla.
Sağol Hocam 2.El Almıştım Eski Ama İyi Senin Bisikletin Var Mı Fotorafı Hiç ?
Çüş Gerçek Mi Abartı Mı? Fiyat?
M sınıfı ehliyet isteyen “motorlu bisiklet” sınıfı araçlarla çoğu kuralı aynı. Birkaç eksiği var sadece. Hız sınırlarına falan da uyman gerek mesela normal şartlarda (normal yollarda 30 hız sınırı yüksek yollarda 50) ama hiçbir polis bisikletin hızını ölçüp ceza da kesmeye çalışmaz, motorlu bisiklet sınıfına giren 50cc motosikletlerin canına okur amaSorgulaması lazım ama hiçbir polis durdurmaz düz bisikleti onunda ehliyeti olmamasına rağmen kuralları var . Trafik dersinde anlatılır yolun en sağından gider, her alt geçide ve otoyola giremez, gece fosforlu yelek giyer vb.
Sürekli bisiklete binip lastiğine hava basmayan insanlar dolu özellikle sabah trafiğinde iş saatinde görüyorum habire pedallayacağım diye uğraşıyor . Kendine eziyet ediyor bu insanların eldiven kask filan alacağını düşünmüyorum.
Yakın mesafede kaskı bende kullanmıyorum ama gözlük kask eldiven var bisiklet için.