Yeniden başlama sorunu olan sitemde sıkıntılı parçayı bulmak için yardım

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar önceki açtığım konudan da probleme ulaşabilirsiniz ancak problem şu bilgisayar açılıyor belli bir süre sonra kapanıyordu YouTube a falan bile girebiliyorum 30 saniye 1 dakika sonra ortalama kapanıyordu bende format atayım windowstadıe belki de problem dedim format USB sini taktım bilgisayara arayüzden diskpart a girip clean attım kurulum ekranında en sona kadar gelip kurulumu başlatıyorum ilk kısım çok hızlı bitiyor zaten sonra ki kısımda biraz gidiyor bazen %30bazen %15 falan sonra reset atıyor pc kendine problem hangi PC parçasındadır (PC yı ikinci el aldım aldığım adam 150 km ilerde o kadar yol gitmek istemiyorum kargo yollasın bana bozuk parçayı diyorum )
Yardımlarınızı bekliyorum

sistem hangi platform sistemde sata mi m2 ssd mi var ?

aldığın pc sıkıntı çıkarıyorsa direkt iade et uğraşma kardom elektronik cihaz şakaya gelmez tamir etmekten iflahın kesilir anlamazsın da

ekran karti ile sorun yaşamissiniz galiba ilk konunuzdan gördum mumkunse ekran kartını çıkartıp işlemcinin ekran kartina baglayıp (onboard) deneyin birde
Sata ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef adam iade olmaz diyor şu sıralar ortalık da malum iyi değil uğraşmak istemiyorum

ekran kartından yapıyor buyuk ihtimalle ekran karti nin bakır bloklari çok isiniyormu kontrol edermisiniz
Ekran kartında problem olmadığını düşünüyorum çünkü görüntü ekran kartından geliyor biosta 5 6 saat açık kalsa da problem yaşanmıyor ayrıca Windows kurulum öncesi de kapanmıyor ilk PC yı aldığımda ekran kartı problemli çıktı stress test falan yapmama rağmen yeni kart gönderdi adam bende elimdekini gönderdim yeni kart geldiğinde kingdom come deliverance oynamıştım 3 saat civarı problem çıkarmadı ertesi gün açtığımda PC yı reset attmaya başladı bu arada oyun inerken internet kartına driver güncellemesi yapıp ayar çekmiştim

windows 11 kurmayi deniyorsaniz mumkunse windows 10 kurmayi deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,126
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri