androidlerin cogunu beşe böler bataryayı düşünmezsekbu paraya satılan tüm androidlerin içinden geçer 0 olarak 3 taksitte cabası
teknosanın sitesinde bakanlık tarafından kontrolleri yapıldıktan sonra kargolanır yazıyor parça değişimleri hakkında bir şey söylenmemiş sadece batarya 85 ve üstü olarak belirtilmişC kalite! Orijinal değil, A kalite değil, B kalite değil, tam tamına C kalite. C kalitede kasa değişmiş ise Wifi ve hücresel veri çekim kalitesini düşünemiyorum.
C kalite yazıyor. En az bir parça değişmiş. C kalite dediğin 4. kalite öyle düşün. Bunun A'sı, B'si orijinali var.teknosanın sitesinde bakanlık tarafından kontrolleri yapıldıktan sonra kargolanır yazıyor parça değişimleri hakkında bir şey söylenmemiş sadece batarya 85 ve üstü olarak belirtilmiş
dostum benim c kalite kozmetiği demek parça değil. 10 üzerinden 6 gibi düşün 5 gibi düşünC kalite yazıyor. En az bir parça değişmiş. C kalite dediğin 4. kalite öyle düşün. Bunun A'sı, B'si orijinali var.
C kalite olması sıkıntı ya ama getmobilde 8300TL'ye mükemmel kozmetiği olan iphone se 2020 var ona bakabilirsiniz getmobilin bu konuda iyi olduğunu düşünüyorumTeknosa 1 yıl garantili C kalite
64gb
pesin fiyatına 3 ay taksit
batarya 85 ve üstü
Yenilenmiş iPhone SE 2020 64 GB Beyaz Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) C Kalite Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş iPhone SE 2020 64 GB Beyaz Cep Telefonu 1 Yıl Garantili C Kalite fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Yenilenmiş iPhone SE 2020 64 GB Beyaz Cep Telefonu 1 Yıl Garantili C Kalite en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Haklısın benim kart limitim buna yetti son paramla aldım bakıcam valla olmadı iade ederim 14 gün süresi varC kalite olması sıkıntı ya ama getmobilde 8300TL'ye mükemmel kozmetiği olan iphone se 2020 var ona bakabilirsiniz getmobilin bu konuda iyi olduğunu düşünüyorum
Hayırlı olsun sorun çıkartmaz bence. en kötü dediğiniz gibi 14gün içinde iade edersiniz sonradan üstüne eklemeye çalışıp alırsınız daha temizini dert etmeyinHaklısın benim kart limitim buna yetti son paramla aldım bakıcam valla olmadı iade ederim 14 gün süresi var
Memnun olmak için Nokia dan geçmen gerek hocam.Direkt alınır. Kullanıyorum çok memnunum.