Neler Yeni

Yenilenmiş Telefon Alınır Mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mikail Ebrinç
İlgilendiği Kategoriler
Oyun telefon.
Steam
1150574033 STEAM ID
Discord
Mikail#0820
Öncelikle merhaba. Telefon konusunda az çok bilgim olsa da yenilenmiş kavramıyla yeni karşılaştım. Babama 1800 TL civarında telefon alacaktık ve bana Iphone 6'yı yenilenmiş olarak 1500TL'den satan hepsiburada linki attı (LİNK) . Yaptığım araştırmalarda o kadar da önerilmediğini fark ettim. Bana da pek mantıklı gelmiyor. Fakat bunu babama anlatmam zor olacak. Apple bu yaa gibisinden bakıyor olaya. O yüzden sizlere sormam gerektiğini düşündüm bu durumu. Şimdi lafı uzatmadan şunu soracağım. 1800 TL civarında (2 bine kadar zorlayabiliriz) birkaç telefon buldum. Telefonlar sırasıyla (REDMI 9 ), (ALCATEL 3X 2020) ve 1500 TL fiyatıyla (OUTKITEL C21) Bana kalırsa Redmi 9 bu konu da en mantıklısı olacaktır fakat sizlerin fikirlerini de merak ediyorum. Bu durumda ne yapmalıyım ?
Poco X3 NFC ya da Redmi Note 9 Pro yurt dışı olarak 2000TL bulunabilir, bunlar daha iyi tercih olacaktır.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
İPhone 6 alınmaz. Yenilenmiş nedir, şöyle. Mesela ekranı ve kamerası fiziksel olarak kırık. Adamlar pert ama kamerası sağlam İphone 6'nın kamerayı alıp takıyorlar. Ekran içinde aynı şey geçerli. Aslında güzel iş, tavsiye ederim ama İphone 6 gerçekten alınmaz.
Şimdi daha iyi anladım yenilenmiş olayını sağ olun. Iphone 6 ya birkaç karşılaştırmaya bakarak bende artık olumlu bakmamaya başladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim birşeyle uğraşmıyorsun. 2 senedir imeili telefon kullanıyorum.
Imei olayına daha detaylı bakacağım. Yanlış bilmiyorsam eski telefonun imeisini yenisine aktarılıyor.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Poco X3 NFC ya da Redmi Note 9 Pro yurt dışı olarak 2000TL bulunabilir, bunlar daha iyi tercih olacaktır.
Yurt dışı dediğiniz ürünleri nereden satın alacağım ? Herhangi bir sitesi var mı ya da telefonculardan mı ?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Şimdi daha iyi anladım yenilenmiş olayını sağ olun. Iphone 6 ya birkaç karşılaştırmaya bakarak bende artık olumlu bakmamaya başladım.

Imei olayına daha detaylı bakacağım. Yanlış bilmiyorsam eski telefonun imeisini yenisine aktarılıyor.
Eski ve internete girebilen bir telefon. Eski olması gerekmiyor. Güncel olup kullanılamaz halde olan, kırık telefon da olur.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Yurt dışı dediğiniz ürünleri nereden satın alacağım ? Herhangi bir sitesi var mı ya da telefonculardan mı ?
Şehir merkezindeki telefoncularda bulabilirsiniz. Veya sahibinden de, kontrollü ödeme ile yollayan satıcılar var.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Eski ve internete girebilen bir telefon. Eski olması gerekmiyor. Güncel olup kullanılamaz halde olan, kırık telefon da olur.
O kadar ciddi unsurlar gerektirmediğini bilmiyordum.

Şehir merkezindeki telefoncularda bulabilirsiniz. Veya sahibinden de, kontrollü ödeme ile yollayan satıcılar var.
Ben o zaman iyi bir şekilde araştırıp öyle yapayım. Yurt dışı olduğu için haliyle garanti sorunu olacak fakat fiyatı da baya etkiliyor. Değebilir bence sağ olun.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
İmei atmak demek öyle ciddi sorunlu bir şey değil. Telefonun içindeki yazılım silinip, içine yeni yazılım yüklerken elinizde olan imeiyle birlikte yapılıyor.

Ben o zaman iyi bir şekilde araştırıp öyle yapayım. Yurt dışı olduğu için haliyle garanti sorunu olacak fakat fiyatı da baya etkiliyor. Değebilir bence sağ olun.
Ben 2 senedir kullanıyorum çiziksiz mis gibi. Dayımda 2 , yengemde 1, 3 kuzenımde 3 adet yurtdışı xiaomi telefon var.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
İmei atmak demek öyle ciddi sorunlu bir şey değil. Telefonun içindeki yazılım silinip, içine yeni yazılım yüklerken elinizde olan imeiyle birlikte yapılıyor.

Ben 2 senedir kullanıyorum çiziksiz mis gibi. Dayımda 2 yengemde 3 kuzenımde 3 adet yurtdışı xiaomi telefon var.
Baya iyiymiş o zaman. Ben sorayım eğer garantiyi sorun etmezse dediğin gibi yurt dışından alıp elimizdekinin imeisini aktarırım.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Baya iyiymiş o zaman. Ben sorayım eğer garantiyi sorun etmezse dediğin gibi yurt dışından alıp elimizdekinin imeisini aktarırım.
1 ay cihaz 6 ay yazılımsal sorun desteği veriyordu aldığım yer. Sıfır telefon sadece garantisi yok.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri