Yenilenmiş Telefon- Outlet VS Mükemmel

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
87
Easy cep ten telefon alacağım. telefon modeli samsung note 10 plus, fakat bu plus versiyonda telefon sadece outlet var. bunn plussuz versiyonu mükemmel seçeneği var ve arada 2-3 bin tl lik fiyat farkı var siz olsanız 2 sinden birini hangisini alırdınız ?

outlet ya teşhir oluyor ya da ambalaj hasarlı oluyor. yenilenmiş'te alınmaz. bütçe nedir?

Easycep tavsiye etmem. Ben senatech'ten yenilenmiş B seviye se 2020 aldım geçen hafta, en ufak bir sorun yaşamadım. Telefonun sadece sol alt kısmında ufak bir çentik var, o kadar. Siparişi verdikten 24 saat geçmeden cihaz elimdeydi.

Araştırırken nsmart'a da denk geldim. Onların da geri dönüşleri olumlu. Ancak onlarda stok yok.

Senatech Trendyol üzerinden alırsanız, mastercard 750 tl indirim ve kuponlarla çok daha uyguna alabilirsiniz.

Outlet almayın. Sensörlerde sorun olabilir, kasa yıpranmış olabilir. Stok bulursanız A seviye ( mükemmel ) veya en kötü B seviye (iyi-çok iyi ) seçin.

Son düzenleme:
Eğer kulaklık girişine gerçekten önem veriyorsanız ve daha kompakt boyutu size uygunsa, özellikle de epey tasarruf sağladığı için standart Note 10 harika bir seçim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,553
Üyeler
175,066
Son üye
expact
Geri