Neler Yeni

Yerde iphone 14 pro max buldum sahibine nasıl ulaşabilirim?

SabriAbi1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Faruk
Polise ihbar hattından telefon edebilirsin, yardımcı olurlar. Nerde bulduğunu sorarlar filan... Ama hattı taktığın için mecbur polise git ki eğer tehlikeli bir durum varsa sen kendini korumuş olursun çünkü hat senin telefonundan sinyal göndermiş bi kere...
tamam kral

Aykut D.

80+ Gold
bizi bu alemde vurabilecek adam yok hocam sorun değil o yönden :D
Kendini bilen adam karşının kendinden büyük birisi olabileceğinide bilir . Neyin nerden çıkacağını bilemezsin anlayana .

SabriAbi1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Faruk
Kendini bilen adam karşının kendinden büyük birisi olabileceğinide bilir . Neyin nerden çıkacağını bilemezsin anlayana .
küçük bir şehirdeyiz ve ortalamanın üstündeyiz yani azdan az çoktan çok ..

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,589
İsim
uwu
arkadaşlar yürürken yerde iphone 14 pro max buldum galiba üstünden araba geçmiş içinde turkcell sim vardı üstündeki koddan adamın numarasına ulaşmak için turkcelli aradım kişisel bilgileri veremeyiz maalesef dediler şarja taktım ekranı da kırık açılmıyor galiba içi temiz gibi ulaşmamın bir yolu varmı fotoğrafları ekte belirtiyorum
İnşallah bende bulurum dicemde bana yolda çıksa çıksa içinden doğal evrimini tamamlamış Nokia çıkar

Şakası bi yana sim çıkar sim tepsisinin üzerinde imei olur eğer tr ise bi şansını dene telefoncuda belki açılır ama temiz duruyor

hamonbru

80+
başkan kötü telefonla yaparlar genelde filmlerde 14 pmyle de yapmazsın kii
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok yok senden once taktım

Yabancı filmlerde iphone da atıyorlar ekonomi bozunca bizim diziciler telefon atma sahnesi çekmeyi bıraktılar heralde :LOL:

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Rusty
Bence aldığın yere geri bırak boşu boşuna başına iş cikarma

SabriAbi1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Faruk
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Kontfire

80+ Silver
Tıbbi kimlik kısmını aç , bazen insanlar oraya telefon numarası yazıyor kayıp durumları için.

(Ses açma+power)

Top Bottom