Tetikçi dişi olursa ne yapcanbizi bu alemde vurabilecek adam yok hocam sorun değil o yönden
Tetikçi dişi olursa ne yapcanbizi bu alemde vurabilecek adam yok hocam sorun değil o yönden
tamam kralPolise ihbar hattından telefon edebilirsin, yardımcı olurlar. Nerde bulduğunu sorarlar filan... Ama hattı taktığın için mecbur polise git ki eğer tehlikeli bir durum varsa sen kendini korumuş olursun çünkü hat senin telefonundan sinyal göndermiş bi kere...
saolun hocam kendımı kotu hıssettımbaşkan kötü telefonla yaparlar genelde filmlerde 14 pmyle de yapmazsın kii
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok yok senden once taktım
Kendini bilen adam karşının kendinden büyük birisi olabileceğinide bilir . Neyin nerden çıkacağını bilemezsin anlayana .bizi bu alemde vurabilecek adam yok hocam sorun değil o yönden
küçük bir şehirdeyiz ve ortalamanın üstündeyiz yani azdan az çoktan çok ..Kendini bilen adam karşının kendinden büyük birisi olabileceğinide bilir . Neyin nerden çıkacağını bilemezsin anlayana .
İnşallah bende bulurum dicemde bana yolda çıksa çıksa içinden doğal evrimini tamamlamış Nokia çıkararkadaşlar yürürken yerde iphone 14 pro max buldum galiba üstünden araba geçmiş içinde turkcell sim vardı üstündeki koddan adamın numarasına ulaşmak için turkcelli aradım kişisel bilgileri veremeyiz maalesef dediler şarja taktım ekranı da kırık açılmıyor galiba içi temiz gibi ulaşmamın bir yolu varmı fotoğrafları ekte belirtiyorum
başkan kötü telefonla yaparlar genelde filmlerde 14 pmyle de yapmazsın kii
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok yok senden once taktım
gece gece ugrasamam sımdıBence aldığın yere geri bırak boşu boşuna başına iş cikarma
Dalga gectigimi anlamıyon mu awlan ne kadar fazla mafya dizisi izlemişsiniz adam kim olduğunu bile bilmediği anonim tiplere atarlanıyo