Yerli Araba TOGG Fiyatı!

E %100 olanını da sen üretiver :D.

Bu fiyattan çıkması için havadan araba bataryası yağmalı. En boşu 250 deseler tamam ama sanmiyorum.
yani benim için yarı yerli sayılabilirama suv modelini param olsa direk alırım
KDV İndirimiyle alımları arttırabilirler

Fatih Altaylı köşesinde TOGG fiyatı ile ilgili kulis bilgilerini paylaştı:
18 ay gibi bir sürede tamamlanacak yerli otomobil TOGG'un baz fiyatın 25 bin dolar karşılığı bir seviyede olması bekleniyor. 30-35 bin dolar karşılığında ise iyi bir TOGG’a sahip olabileceğiz. Euro NCAP 5 yıldız seviyesine uyumlu, platforma entegre edilmiş batarya ile yüksek çarpışma dayanımı ve yüzde 30 daha fazla burulma direncine sahip olacak. Araç menziline yüzde 20'ye kadar katkı sağlayan geri kazanımlı frenleme de otomobilin önemli özelliklerinden biri olarak öne çıkıyor.
CEO ise 2022 yılının son çeyreğinde ilk seri otomobil banttan ineceğinin haberini vermişti, yerliliği ise %68 yapmayı planlıyorlarmış. 30 dakikada şarj olabilecekmiş ve mesafe 500 km imiş. Bilgiler ne kadar doğrudur bilemem lakin bu fiyatta olursa gerçekten iyi fiyat.
Alıntıyı görüntüle
togg açıklama yaptı yalanladı bu kadar ucuz olmaz içinde tonla teknoloji var ve 2022 de ekonomi ne durumda olur kur ne durumda olur bilemeyiz tahimin etmek imkansız

Dostlar iyi geceler. TOGG, Fatih Altaylı'nın haberini yalanladı:
"Türkiye'nin Otomobili'nin fiyatlarını biz açıklamadık. Üstelik 2022'den önce de açıklamamız mümkün değil."

Beyler ne derseniz diyin pahalı ben araba fabrikasında çalıştım 40k ya mal ettiğimiz arabayı min 120 k dan satıyorlardı ayrıca fabrikanın karı %15 falandı bir satıştan bunu yerli yapacaklar bir de yazıklar olsun.

fiyatlar iptal bak bak togg 180 k

Fatih Altaylı köşesinde TOGG fiyatı ile ilgili kulis bilgilerini paylaştı:
18 ay gibi bir sürede tamamlanacak yerli otomobil TOGG'un baz fiyatın 25 bin dolar karşılığı bir seviyede olması bekleniyor. 30-35 bin dolar karşılığında ise iyi bir TOGG’a sahip olabileceğiz. Euro NCAP 5 yıldız seviyesine uyumlu, platforma entegre edilmiş batarya ile yüksek çarpışma dayanımı ve yüzde 30 daha fazla burulma direncine sahip olacak. Araç menziline yüzde 20'ye kadar katkı sağlayan geri kazanımlı frenleme de otomobilin önemli özelliklerinden biri olarak öne çıkıyor.
CEO ise 2022 yılının son çeyreğinde ilk seri otomobil banttan ineceğinin haberini vermişti, yerliliği ise %68 yapmayı planlıyorlarmış. 30 dakikada şarj olabilecekmiş ve mesafe 500 km imiş. Bilgiler ne kadar doğrudur bilemem lakin bu fiyatta olursa gerçekten iyi fiyat.
Alıntıyı görüntüle
tahminimce dediğin gibi duyuruldu ama boş paketin bile 250k dan aşağı olacağını düşünmüyorum şahsi fikrim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,347
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri