Bu yorum düzeltilmiştir.Hocam siz de fotoğraftaki iseniz adam gibi adama benziyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gazoz olarak Niğde gazozu bence de iyi ama siyah kola seçeneği az
Bu yorum düzeltilmiştir.Hocam siz de fotoğraftaki iseniz adam gibi adama benziyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gazoz olarak Niğde gazozu bence de iyi ama siyah kola seçeneği az
Yakın zamanda 2 defa döner sipariş ettim. Pepsi seçmiştim onun yerine Cola Turka geldi. Tadı çok da güzeldi.
Yerli cola içmek isteyenler bakabilir
Ekşi de vs genel olarak beğenilmiş
Le cola kalitesi gibi değil yani
Daha önce içen varsa onlarda bilgilendirebilir
Ayrıca Sarıyer gazozun kolası da var onu da bilenler değerlendirebilir
Sarıyer Gazoz Sarıyer Kola 330ml x 24 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sarıyer Gazoz Sarıyer Kola 330ml x 24 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Konuda boykot zorunluğu ile ilgili bir şey geçmedi ki kardeşimBen şahsi olarak boykota uymuyorum. Kendi hayatıma bakıp geçerim aga.
Hocam, şöyle bir sıkıntı var şalgam sevmiyorum...Ayda yılda bir olmadıkça tüketmemek lazım. Dürüm yerken ayran içerdik kolaya döndük. Yukarıda da yazmış. Şalgam Ayran Limonata Süt vb gibi içecekler tüketilse çok daha iyi olur. Arada bir asit iyi geliyor orası ayrı.
O zaman şekersiz kola içiceksiniz onun içinde de aspartan var o da çok zararlı ama 10 20 küp şeker yemekten iyidirHocam, şöyle bir sıkıntı var şalgam sevmiyorum...
Eğer o gözle bakarsak hocam limonata da tavsiye etmem asit yok ama bayağı şeker varAyda yılda bir olmadıkça tüketmemek lazım. Dürüm yerken ayran içerdik kolaya döndük. Yukarıda da yazmış. Şalgam Ayran Limonata Süt vb gibi içecekler tüketilse çok daha iyi olur. Arada bir asit iyi geliyor orası ayrı.
Hassasiyeti olanlar için tüketilebilir, sarıyerinki daha güzel. Benim hassasiyetim yok pek takmıyorum.
Yerli cola içmek isteyenler bakabilir
Ekşi de vs genel olarak beğenilmiş
Le cola kalitesi gibi değil yani
Daha önce içen varsa onlarda bilgilendirebilir
Ayrıca Sarıyer gazozun kolası da var onu da bilenler değerlendirebilir
Sarıyer Gazoz Sarıyer Kola 330ml x 24 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sarıyer Gazoz Sarıyer Kola 330ml x 24 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com