Neler Yeni

Yerli korku oyunu The House trailer YouTube'da yayınlandı

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mesut gül
Guzel duruyor fakat oynanisla ilgili bir trailer da yayınlarsanız güzel olur bence
Yorumunuz için teşekkür ederim. Yakın zamanda bir oynanış videosu paylaşacağım. Burdan tekrar duyurusunu da yapıcam. Oynanış video bu hafta sonu veya önümüzde ki hafta paylaşılacak.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hocam eleştiri olarak söylemiyorum meraktan soruyorum , assetler size mi ait hazır mı ?

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mesut gül
Güzel görünüyor hadi bakalım eğer çok sistem istemezse oynarım.
Oyunda ayarlar sekmesini oldukça detaylı yapmaya çalıştım. Hatta BENCHMARK yapaarak da otomatik sisteminize göre ayarları yapabilmeniz için üzerinde çalıştığım bir sistem de var şuanlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

örnek olarak devour pacify veya gerici bi oyun olarakta phasmapobia
Bu oyun için şuanlık böyle bir şey söz konusu değil ama işler benim açımdan iyi giderse ve maddi olarak da daha iyi işler çıkarabilirsem tabii ki coop bir oyun yapmayı ben de isterim.

Hocam eleştiri olarak söylemiyorum meraktan soruyorum , assetler size mi ait hazır mı ?
Merhaba, Tabii ki bir çok asset bana ait değil zaten 5 ay da hem asset yapıp hem YKS ye hazırlansaydım sanırım hayalimde ki oyunu yapamazdım.
edit: yapamazdım demeyelim ne de olsa bitmedi tam olarak ama en azından aklımda ki şeyi yapabildim. Oyunda ki ışık, ses efektleri(gerçek ortamlardan kaydettiğim sesler), Menüler, assetlerin bağzıları, harita Tasarımı ve Oynanış tamamen benim yaptığım şeyler. Şunu da eklemek isterim. SFXlerde internetten aldığım şeyler de oldu (kendi imkanlarım ile yapamayacağım sesler).

Son düzenleme:

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Oyunda ayarlar sekmesini oldukça detaylı yapmaya çalıştım. Hatta BENCHMARK yapaarak da otomatik sisteminize göre ayarları yapabilmeniz için üzerinde çalıştığım bir sistem de var şuanlık.

Bu oyun için şuanlık böyle bir şey söz konusu değil ama işler benim açımdan iyi giderse ve maddi olarak da daha iyi işler çıkarabilirsem tabii ki coop bir oyun yapmayı ben de isterim.

Merhaba, Tabii ki bir çok asset bana ait değil zaten 5 ay da hem asset yapıp hem YKS ye hazırlansaydım sanırım hayalimde ki oyunu yapamazdım.
kovalamacalı bir şeyler olacak mı peki hocam?

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
Tebrik ederim guzel olmus

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak

Yok hocam bende 3D game artistim 5 ayda bu kadar asseti nasıl yaptınız dicektim. Ayrıca hazır asset kullanmanız gayet normal. Bu tarz oyunlarda önemli olan oynanış mekaniğidir.

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mesut gül
kovalamacalı bir şeyler olacak mı peki hocam?
Tabii ki. Oyuncuyu sadece sesler ile değil hikayemizin konusunda olan canavar arkadaşımız size yardımcı olacak :) Şuan animasyonlar üzerinde çalışıyorum. ama geneli hazır.

Tebrik ederim guzel olmus
Güzel Yorumunuz için teşekkür ederim.

Yok hocam bende 3D game artistim 5 ayda bu kadar asseti nasıl yaptınız dicektim. Ayrıca hazır asset kullanmanız gayet normal. Bu tarz oyunlarda önemli olan oynanış mekaniğidir.
sanırım hepsini ben yapsam 1 yılsan fazlamı alabilirdi tek başıma. Yorumunuz için de teşekkürler.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Dostum ben çok keyif aldım , çıkış tarihinde lütfen forumdan paylaş , destek olayım . Hangi satış platformunda satılacaksa satın alacağım . Hatta çok bir şey değil belki ama , sistem toplama videosu çekersen ( onlar diğer videolarıma göre daha fazla izleniyor ) oyun testini de yaparım . Umarım istediğin gibi olur her şey. Keyifli forumlar 🖐️

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mesut gül
Dostum ben çok keyif aldım , çıkış tarihinde lütfen forumdan paylaş , destek olayım . Hangi satış platformunda satılacaksa satın alacağım . Hatta çok bir şey değil belki ama , sistem toplama videosu çekersen ( onlar diğer videolarıma göre daha fazla izleniyor ) oyun testini de yaparım . Umarım istediğin gibi olur her şey. Keyifli forumlar 🖐️
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Yakında bir oynanış videosu da paylaşacağım. Oyun çıktığı zaman tekrar burdan duyuru da yapacağım. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Yakında bir oynanış videosu da paylaşacağım. Oyun çıktığı zaman tekrar burdan duyuru da yapacağım. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.
Rica ederim dostum emeğine sağlık 🖐️

Top Bottom