kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Yalan dolan.Pandemi başından beri her gün başka bir ülke aşı buluyor ama bir b*k olmuyor anasını satayım.
Yalan dolan.Pandemi başından beri her gün başka bir ülke aşı buluyor ama bir b*k olmuyor anasını satayım.
Rusya Çin bulamayacaktır.Tek ümit IngilterePandemi başından beri her gün başka bir ülke aşı buluyor ama bir b*k olmuyor anasını satayım.
Memleketim be.Sihalar orada yapılıyor.Covid19 araştırmasi burada yapiliyor.Ya Tekirdağ işte karşim yaaa yine Tekirdağ yine Tekirdağ
Ben saydığın şeylerin icraat olduğunu biliyorum dostum gönlün rahat olsun. Ben başka şeylere isyan ediyorum. Vergisini veriyoruz zaten ama adam 10 gün boyunca yol yaptık diyor. Benim yakındığım şey bunları yapıp gözümüze sokması.Hayır, yol köprüden bahsetmiyorum ama onların icraat olmadığını söylemek saçmalık. Antalya yoluna yapılan tüneller bile devrim niteliğindedir. Antalya yolculuğu yapan herkes bilir bunu. (Hâlen çalışmaları devam ediyor.) Veyahut bazı şehirler arası mesafeyi yarı yarıya düşüren yolların yapılması nasıl icraat sayılmaz? Küçümsediğiniz yollar, köprüler, tüneller ve şehirlerarası mesafenin kısaltılması, o kadar farklı iş kolundan insanların işine yarıyor ki... Nasıl, icraat olarak görmeyip, küçümsüyorsunuz; anlam veremiyorum!
İllâ ki, yol ve köprü dışında icraat isterseniz; Türkiye'de ilk defâ Ulusal Uzay Ajansının kurulması, birçok farklı alanda ve kategoride Teknofest yarışmalarının düzenlenmesi, MESS açılışı, Türkiye'nin ilk güneş paneli üretim fabrikası açılışı, Türkiye'nin teknoloji üssü olan/olacak Bilişim Vadisinin açılışı, 1 Milyon Yazılımcı projesi, Harvard Üniversitesinden Türkçe olarak Bilgisayar Bilimlerine Giriş dersinin/sertifikasının verilmesi gibi bir çok icraat gösterebilirim. Daha onlarca icraat eklenilebilir bu saydıklarıma. Teknik Meslek liselerinin çeşitlendirilip, yeni müfredat ile bataklık olmaktan kurtarılmasını saymıyorum bile.
Keşke senin dediğin gibi, herkes bu icraatları bilip konuşsa... Ne yazık ki; muhalif olmaya kodlanıp, tüm bunlara gözlerini kapatıyorlar.
Sonunda gündem hakkında bilgi veren biri , teşekkürlerCumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 ile ilgili yerli aşı çalışmasının yürütüldüğü Tekirdağ'daki laboratuvarda incelemede bulunan Sağlık Bakanı Koca'dan bilgi aldı.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Önemli bir gelişme taktir ettim umarım vatana millete hayırlı olur.
Kaynak: https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/ye...an-uzerinde-deneme-asamasina-gecildi-/1994576
Bu arada haberi eksik paylaşmışım insan üzerinde deneme aşamasına geçildi.
Sebebi birçok kişinin bulması ama daha tam güvenli olduğuna emin olmaması yani testlerin bitmemesi.Pandemi başından beri her gün başka bir ülke aşı buluyor ama bir b*k olmuyor anasını satayım.
ABD değil bura. Ben güveniyorum. Asıl ABD'nin yaptığı/yapacağı, Rusya'nın yaptığı (çakma) aşıdan olmam. Gitsinler gözümün önünde kendilerine vursunlar yine olmamYarin bir gün biz aşı yaptık isteyen olsun derlerse Başkan Erdoğan ve tüm kabine tek tek o aşıdan olmazsa kimseye yaptırmayın.
Aynı bilim adamları başka şehirde olsa yine aynı şeyi yapacaklardı şehirle alakası yokYa Tekirdağ işte karşim yaaa yine Tekirdağ yine Tekirdağ
Savunma sanaayinde (maalesef sadece savunmada) son 10 yılda baya ilerledik. Ama bunu yaparken diğer şeylerden geri kaldık. Aslında o kadar da geri değiliz şu anda Türkiye'nin ''YERLİ'' uçan arabası ''Cezeri'' yapıldı ve deneniyor. Biz bunu yaparken Elon Musk abimiz sürücüsüz araç yapıyor fark bu.Yaz oğlum oraya +1 icraat. -45 den düşün işte.
Dalga geçiyorum ama olsun...Aynı bilim adamları başka şehirde olsa yine aynı şeyi yapacaklardı şehirle alakası yok
Hayır , olamaz... Okullar kapalıyken ben gayet iyiydim olmasın bu!Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 ile ilgili yerli aşı çalışmasının yürütüldüğü Tekirdağ'daki laboratuvarda incelemede bulunan Sağlık Bakanı Koca'dan bilgi aldı.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Önemli bir gelişme taktir ettim umarım vatana millete hayırlı olur.
Kaynak: https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/ye...an-uzerinde-deneme-asamasina-gecildi-/1994576
Bu arada haberi eksik paylaşmışım insan üzerinde deneme aşamasına geçildi.