Neler Yeni

Yerli Termal Macun Geliyor.Nejdat Delioğlu Macunları

Buğrahan Mert

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar,
Nejdat Delioğlu abimiz büyüğümüz,bu sefer ciddi bir proje üstünde çalışıyor. Kısaca tanımayanlar için kendisinden bahsedeyim kendisi uzun yıllardır bilgisayar tamirciliği yapmış elektronik elektrik işlerinden anlayan arada çılgın deneyler yapan biridir. (Anakartı yıkamak da dahil)Bu abimiz bu sefer termal macun yapmaya karar vermiş,1 yıl yada 6 aydan beri bu işe kafa patlattığını söylüyor ilk deneme sonuçları hiç de fena değil,eğer olursa seri üretime geçmeyi hedefliyor.Ürünün formülünü vermiyor,anakartı yakarsınız beni mahkemeye verirsiniz diye kötü yorumlar gelmiş bu yüzden bilginize. Bu abimize destek olalım arkadaşlar. Macunu ilerleyen aşamalarda @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz test edebilir belki.Macun başarısız olsa bile ülkemizde böyle girişimde bulunan örnek biri olmasının ilham kaynağı olacağını unutmamak gerek.ilgili videolara buyrun.
Bu amca kral alırım ben

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Bu abi gerçekten çok linç yesede vazgeçmiyor helal olsun vallaha

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Şu adama laf ediyolar ya. Onları bi odaya toplayacan. Megafonu da dayıcan. Analarına bacılarına içten ama böyle en içten bi sövücen. Yazık günah lan adama. Yaşlı diye demediklerini bırakmadılar. Hangi kanı hızlı delikanlı bu adamın yaptıklarını yapmış? Helal olsun dayıma sonuna kadar arkasındayım. (eğer unutmazsam) macun çıksın almazsam şerefsizim.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
RGB Kalvyenin ünlü olduğu zamanlar bu adamdan klavye nasıl Renkli yapılır diye bir video izlemiştim yapamamıştım. Ama sonra Işıqlı mışıqlı set aldık.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şu macun çıksın, alıp yarı fiyatına satacağım, sırf herkeste olsun ve reklam olsun diye

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Destek olunması gereken bir girişim, tebrik ederim, umarım başarılı olur.

Bu sabah “bizim neden kasa fanı, işlemci soğutucu, M2 SSD bloğu gibi soğutma ürünleri üreten bir markamız yok?” diye düşündüm. Hadi işlemciyi, grafik birimini, SSD’yi anlarım, bu teknolojiler çok az şirketin elinde var ama metal ve plastikten oluşan bu tür nispeten üretimi kolay parçalar için de keşke bir yerli üreticimiz olsa.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Destek olunması gereken bir girişim, tebrik ederim, umarım başarılı olur.

Bu sabah “bizim neden kasa fanı, işlemci soğutucu, M2 SSD bloğu gibi soğutma ürünleri üreten bir markamız yok?” diye düşündüm. Hadi işlemciyi, grafik birimini, SSD’yi anlarım, bu teknolojiler çok az şirketin elinde var ama metal ve plastikten oluşan bu tür nispeten üretimi kolay parçalar için de keşke bir yerli üreticimiz olsa.
Evet, termal macun dan yanı sıra ram Soğutucu blokları yada iyi kötü bir CPU fanı üretebiliriz arge gerekmiyor. Nejdat abi bence termal macunla kalmamalı.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Kaliteli olur da inşallah yerli malı kullanırız macun olarak.

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Merak ettiğim şu ciddi ciddi piyasa da hiç yerli üretim termal macun yok mu? 😐

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular