Neler Yeni

Yerli Termal Macun Geliyor.Nejdat Delioğlu Macunları

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Eğer ZF12 gibi macunları F/p anlamında geçecekse hiçbir şekilde başka macun almam.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu adamı seviyorum güzelse alırım valla

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,554
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
helal olsun valla ya iyi olsun kötü olsun eğer satarsa yine de destek amaçlı ben de bir tane almak istiyorum

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ulan 2 gün önce izledim takipçisiyim uzun zamandır maytap geçiyor sanıyordum forumda bile konu olduysa destek bile çıkarım :D

Excator23cm

80+ Gold
İnşallah osmanlı macunu değildsir(!)

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Merhaba arkadaşlar,
Nejdat Delioğlu abimiz büyüğümüz,bu sefer ciddi bir proje üstünde çalışıyor. Kısaca tanımayanlar için kendisinden bahsedeyim kendisi uzun yıllardır bilgisayar tamirciliği yapmış elektronik elektrik işlerinden anlayan arada çılgın deneyler yapan biridir. (Anakartı yıkamak da dahil)Bu abimiz bu sefer termal macun yapmaya karar vermiş,1 yıl yada 6 aydan beri bu işe kafa patlattığını söylüyor ilk deneme sonuçları hiç de fena değil,eğer olursa seri üretime geçmeyi hedefliyor.Ürünün formülünü vermiyor,anakartı yakarsınız beni mahkemeye verirsiniz diye kötü yorumlar gelmiş bu yüzden bilginize. Bu abimize destek olalım arkadaşlar. Macunu ilerleyen aşamalarda @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz test edebilir belki.Macun başarısız olsa bile ülkemizde böyle girişimde bulunan örnek biri olmasının ilham kaynağı olacağını unutmamak gerek.ilgili videolara buyrun.
kaç defa bilgisayarımı kurtardı inşallah istediği olur

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hocam konuyla alakasız ama metal plaka bence iş yapar bu iletme konusunda veya bakır plaka filan

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ulan 2 gün önce izledim takipçisiyim uzun zamandır maytap geçiyor sanıyordum forumda bile konu olduysa destek bile çıkarım :D
Adam ciddi ciddi yapıyor. Maytap gececek biri Nejdat abi 60 yaşında adam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam konuyla alakasız ama metal plaka bence iş yapar bu iletme konusunda veya bakır plaka filan
Alüminyum tozu kullanıyor maddelerden biri bu.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Nejdat Amca yaptıysa olmuştur, eline sağlık. Umarım istediği başarıyı sağlar.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Merhaba arkadaşlar,
Nejdat Delioğlu abimiz büyüğümüz,bu sefer ciddi bir proje üstünde çalışıyor. Kısaca tanımayanlar için kendisinden bahsedeyim kendisi uzun yıllardır bilgisayar tamirciliği yapmış elektronik elektrik işlerinden anlayan arada çılgın deneyler yapan biridir. (Anakartı yıkamak da dahil)Bu abimiz bu sefer termal macun yapmaya karar vermiş,1 yıl yada 6 aydan beri bu işe kafa patlattığını söylüyor ilk deneme sonuçları hiç de fena değil,eğer olursa seri üretime geçmeyi hedefliyor.Ürünün formülünü vermiyor,anakartı yakarsınız beni mahkemeye verirsiniz diye kötü yorumlar gelmiş bu yüzden bilginize. Bu abimize destek olalım arkadaşlar. Macunu ilerleyen aşamalarda @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz test edebilir belki.Macun başarısız olsa bile ülkemizde böyle girişimde bulunan örnek biri olmasının ilham kaynağı olacağını unutmamak gerek.ilgili videolara buyrun.
Arctic MX4 vs Nejdat MX4

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Merhaba arkadaşlar,
İşin içinde bu adam varsa durum ayneeenn değişir. Adam işi biliyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,051
Üyeler
163,254
Son üye
bertanerc
Top Bottom