ben kendim yapmak istiyorum senin bu konuda bilgin var mı bana yardımcı olabilir misinMaalesef o oyunun henüz hazırlanmış bir türkçe yaması bulunmamaktadır.
Yazılım dili bilmiyorsan oyunun herhangi bir dil text'ini alıp (ingilizce birincil tercihdir.) Yazıları tek tek türkçeye çevirebilirsin. Daha sonra o dosyanın adını tr yapıp languages kısmına atabilirsin.ben kendim yapmak istiyorum senin bu konuda bilgin var mı bana yardımcı olabilir misin
tek tek çeviri cem fakat dosyaları acamiyorum yazılım dili kullanarak nasıl yapabilirim kusura bakma saçma gelebilir sorularım ama bilgim olmadığı için soruyorumYazılım dili bilmiyorsan oyunun herhangi bir dil text'ini alıp (ingilizce birincil tercihdir.) Yazıları tek tek türkçeye çevirebilirsin. Daha sonra o dosyanın adını tr yapıp languages kısmına atabilirsin.
Yazılım dili kullanarak yapamazsan onun eğitimini alman lazım. Açamadığın dil dosyasına sağ tıklayıp not defteri ile açabilirsin.tek tek çeviri cem fakat dosyaları acamiyorum yazılım dili kullanarak nasıl yapabilirim kusura bakma saçma gelebilir sorularım ama bilgim olmadığı için soruyorum
hangi dili öğrenmek gerekiyor bide dil dosyaları bir değişik açılıyor not defterinde anlayamadimYazılım dili kullanarak yapamazsan onun eğitimini alman lazım. Açamadığın dil dosyasına sağ tıklayıp not defteri ile açabilirsin.
Ya güzel kardeşim yapamazsın dedik işte niye anlamıyorsun. Üniversitede 4 yıl eğitimini alıp Python, Java, C++ dillerine çok iyi hakim olman gerekiyor. Oyunun dil dosyalarını baştan yazamazsın daha dosyayı bile açamıyorsyun. Not defterinde beceremezsen sublime text programını indirip o programla açıp yapabilirsin.hangi dili öğrenmek gerekiyor bide dil dosyaları bir değişik açılıyor not defterinde anlayamadim
ya ne atar yapıyorsun düzgünce şöyle dedim sana bilmiyorum soruyorum bir dokunup bin ah işitiyoruzYa güzel kardeşim yapamazsın dedik işte niye anlamıyorsun. Üniversitede 4 yıl eğitimini alıp Python, Java, C++ dillerine çok iyi hakim olman gerekiyor. Oyunun dil dosyalarını baştan yazamazsın daha dosyayı bile açamıyorsyun. Not defterinde beceremezsen sublime text programını indirip o programla açıp yapabilirsin.
bu arada 4 yıl üniversiteye ihtiyaç yok onlar için bunuda bilYa güzel kardeşim yapamazsın dedik işte niye anlamıyorsun. Üniversitede 4 yıl eğitimini alıp Python, Java, C++ dillerine çok iyi hakim olman gerekiyor. Oyunun dil dosyalarını baştan yazamazsın daha dosyayı bile açamıyorsyun. Not defterinde beceremezsen sublime text programını indirip o programla açıp yapabilirsin.
Tamam da güzel kardeşim yapamazsın dedik neden üsteliyorsun. Çok biliyorsan sorma.ya ne atar yapıyorsun düzgünce şöyle dedim sana bilmiyorum soruyorum bir dokunup bin ah işitiyoruz