Neler Yeni

Yardım YES YOUR GRACE TÜRKÇE YAMA

turkecan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Türkecan
BU OYUNA TÜRKÇE YAMA YAPMAK İSTİYORUM AMA BİLGİM YOK BU KONUDA BANA YOL GÖSTEREBİLECEK ARKADAŞLAR VAR MI ACABA LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR ÖĞRENMEM İÇİN

Ekler

• WqmgSFJaZQbUvrr8dU5Q7M.jpg
    WqmgSFJaZQbUvrr8dU5Q7M.jpg
    270 KB · Hit: 162

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Maalesef o oyunun henüz hazırlanmış bir türkçe yaması bulunmamaktadır.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
ben kendim yapmak istiyorum senin bu konuda bilgin var mı bana yardımcı olabilir misin
Yazılım dili bilmiyorsan oyunun herhangi bir dil text'ini alıp (ingilizce birincil tercihdir.) Yazıları tek tek türkçeye çevirebilirsin. Daha sonra o dosyanın adını tr yapıp languages kısmına atabilirsin.

turkecan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Türkecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılım dili bilmiyorsan oyunun herhangi bir dil text'ini alıp (ingilizce birincil tercihdir.) Yazıları tek tek türkçeye çevirebilirsin. Daha sonra o dosyanın adını tr yapıp languages kısmına atabilirsin.
tek tek çeviri cem fakat dosyaları acamiyorum yazılım dili kullanarak nasıl yapabilirim kusura bakma saçma gelebilir sorularım ama bilgim olmadığı için soruyorum

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
tek tek çeviri cem fakat dosyaları acamiyorum yazılım dili kullanarak nasıl yapabilirim kusura bakma saçma gelebilir sorularım ama bilgim olmadığı için soruyorum
Yazılım dili kullanarak yapamazsan onun eğitimini alman lazım. Açamadığın dil dosyasına sağ tıklayıp not defteri ile açabilirsin.

turkecan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Türkecan
Yazılım dili kullanarak yapamazsan onun eğitimini alman lazım. Açamadığın dil dosyasına sağ tıklayıp not defteri ile açabilirsin.
hangi dili öğrenmek gerekiyor bide dil dosyaları bir değişik açılıyor not defterinde anlayamadim

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
hangi dili öğrenmek gerekiyor bide dil dosyaları bir değişik açılıyor not defterinde anlayamadim
Ya güzel kardeşim yapamazsın dedik işte niye anlamıyorsun. Üniversitede 4 yıl eğitimini alıp Python, Java, C++ dillerine çok iyi hakim olman gerekiyor. Oyunun dil dosyalarını baştan yazamazsın daha dosyayı bile açamıyorsyun. Not defterinde beceremezsen sublime text programını indirip o programla açıp yapabilirsin.

turkecan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Türkecan
Ya güzel kardeşim yapamazsın dedik işte niye anlamıyorsun. Üniversitede 4 yıl eğitimini alıp Python, Java, C++ dillerine çok iyi hakim olman gerekiyor. Oyunun dil dosyalarını baştan yazamazsın daha dosyayı bile açamıyorsyun. Not defterinde beceremezsen sublime text programını indirip o programla açıp yapabilirsin.
ya ne atar yapıyorsun düzgünce şöyle dedim sana bilmiyorum soruyorum bir dokunup bin ah işitiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada 4 yıl üniversiteye ihtiyaç yok onlar için bunuda bil

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
ya ne atar yapıyorsun düzgünce şöyle dedim sana bilmiyorum soruyorum bir dokunup bin ah işitiyoruz
Tamam da güzel kardeşim yapamazsın dedik neden üsteliyorsun. Çok biliyorsan sorma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,803
Üyeler
166,835
Son üye
Mahir1
Top Bottom