Sosyalist Çapulcu
80+ Silver
Nitro+ Çko daha yakışıklı.
bende beğendim. hatta sana pulse 6800xt alcam dedim ya. vazgeçtim. gidip bunu alcamÖn tasarım 10/10 arka tasarım 8/10 gibi. Bence güzel. Çoğu kişi sevmese de ben beğendim. İlginç olmuş.
Bedava verseler almam (!) Ama gerçekten almam ama Amerika'da yaşasamGeç olsun ama güç olmasın.
Yeston muhtemelen sadece Çin üzerinde satılacak olan Yeston RX 6800XT Sakura Edition kartını tanıttı:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kartın standart frekanslarda ve görüntü çıkışları ile geleceği tahmin ediliyor. Muhtemelen sadece Çin üzerinde satılıcak. Yeston Çinli firma.
16GB 256 Bit
Core clock: 2250 MHz
TDP: 300W
Tavsiye edilen güç kaynağı: 750W ve üstü.
perma mı yedi bu?Beğenmedim
Evet.perma mı yedi bu?
Arka kötü ama ön çok iyi olmuşGeç olsun ama güç olmasın.
Yeston muhtemelen sadece Çin üzerinde satılacak olan Yeston RX 6800XT Sakura Edition kartını tanıttı:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kartın standart frekanslarda ve görüntü çıkışları ile geleceği tahmin ediliyor. Muhtemelen sadece Çin üzerinde satılıcak. Yeston Çinli firma.
16GB 256 Bit
Core clock: 2250 MHz
TDP: 300W
Tavsiye edilen güç kaynağı: 750W ve üstü.
Sevindim.Evet.
nitro+ 6800 XT ile pek iyi değil pulse kim bilir nasıl olur... aslında zamanında zaten en düşük modelleri bile 800 dolar bandındaydı bunun sözde üst model olan nitro en ucuzlardan(770 dolara çıkmıştı sanırım.)...bende beğendim. hatta sana pulse 6800xt alcam dedim ya. vazgeçtim. gidip bunu alcam
*amdeisdourevdeisdou