Neler Yeni

Yetişkin Muhabbet Kuşu Ele Alıştırma için Tavsiye İstiyorum.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Selamlar, dostlarım bu yaz 7 yaşına girecek olan dünyalar güzeli bir muhabbet kuşum bulunuyor.

Beni tanıyor, görünce heyecanlanıyor, sohbet ediyoruz ama elden korkuyor.

Kuş yavruyken bende küçük olduğum için ilgilenip ele alıştıramadım.

Şu an elimi yaklaştırdığım da kaçma durumu yok bir süre sonra yavaşça yaklaştırıyorum elimi ama ani atak ile ısırmaya çalışıyor.

Youtube üzerinde çok video izledim ama hepsi aynı şeyleri tekrarlıyor.

Varsa ele alıştırma için yöntem ve teknikleriniz benimle paylaşırsanız mutlu olurum.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Selamlar, dostlarım bu yaz 7 yaşına girecek olan dünyalar güzeli bir muhabbet kuşum bulunuyor.

Şu an elimi yaklaştırdığım da kaçma durumu yok bir süre sonra yavaşça yaklaştırıyorum elimi ama ani atak ile ısırmaya çalışıyor.

Varsa ele alıştırma için yöntem ve teknikleriniz benimle paylaşırsanız mutlu olurum.

Korkurtmayın hocam benim ide yetişkin bir muhabbet kuşum vardı elimden korkuyordu ama her gün onu kafesinden çıkarıp odaya salıyorduk başlarda korkup uzaklaşıyordu ama sonradan sizin elinize alışacaktır ve evden kaçtı muhabbet kuşum :(

efay144

80+ Silver
Bende şimdiye kadar 5 6 tane baktım. Belki alıştırırsın ama benim gözlemlerime göre muhabbet kuşu küçükken alıştı alıştı yoksa zor biraz.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
elden beslemeyi denedin mi eline biraz yem koyup gelmesini dene elinde yem yemeye başlarsa zamanla alışabilir ben 1 yaşındaki kuşumu öyle alıştırmıştım

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren

Hocam ısırmasından korkmayın aslında küçükken ısırsa korkma taklidi yapmalısınız özgüveni için neyse
Bende yetişkin bir kuş vardı sokakta bulmudtuk her gün elime alıyordum sonra omuzuma koyuyordum uçuyordu jlk başlarda sonra omuzumda durmaya başladı
Ama söyliyim eve salınca ölmeye yakın kaçıyor kuşlar benim kuşun tüyler beyazlaşıp seyrekleşmeye başlamıştı balkondan kaçtı
En başlarda balkonu camı açık tutmayın

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ısırmasından korkmayın aslında küçükken ısırsa korkma taklidi yapmalısınız özgüveni için neyse
Bende yetişkin bir kuş vardı sokakta bulmudtuk her gün elime alıyordum sonra omuzuma koyuyordum uçuyordu jlk başlarda sonra omuzumda durmaya başladı
Ama söyliyim eve salınca ölmeye yakın kaçıyor kuşlar benim kuşun tüyler beyazlaşıp seyrekleşmeye başlamıştı balkondan kaçtı
En başlarda balkonu camı açık tutmayın
Zaten iyice kontrol etmeden çıkarmıyorum ama ısırdımı da koparacak gibi fena ısırıyor hocam.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birazcık aç bırak ama çok bırakmaya yazık sonra bir elinden yem vermeyi dene ben kuşlarımı hep öyle eğitiyodum belki işe yarar
Aç bırakmama gerek yok 7/24 yemiyor zaten.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

konu başlığını çok yanlış anladım :D dedim ne oluyor.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yani yetişkini alıştırmak zor ama dedikleri gibi 2-3 saat yem verme sonra elinden ver düzenli olarak yavaşça elinle karnını okşa ondan sonra alışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,391
Üyeler
166,746
Son üye
cruenn
Top Bottom