Yılbaşı indirimleri hakkında

öyle bi sıkıntı olmaz hocam indirim zaten her zaman bir bahaneyle var :)
Black friday, Yılbaşı indirimi, sömestr/yarı yıl tatili indirimi, baya indirim oluyor yeni gelen bi kanun ile sahte indirim yapanlara ceza kesilmeside güzel oldu

Selamlar bildiğiniz üzere Trendyol yılbaşı bindirmine girdi.Klasik artık fiyatlar aynı nası indirim oluyorsa :D Asıl sorum hepsiburada,gittigidiyor,n11 vs indirime ne zaman girer? Bilginiz varmı
Trendyol : 21-22-23 Aralık indirimleri devam etmekte.

Hepsiburada :
Sevdiklerini yılbaşında mutlu et adında bir indirim kampanyası başlattı.

sizin işinize yarayacak bir indirim olacağını sanmıyorum.

Trendyol : 21-22-23 Aralık indirimleri devam etmekte.

Hepsiburada :
Sevdiklerini yılbaşında mutlu et adında bir indirim kampanyası başlattı.
HepsiBurada ninki galiba başka bi indirim şeyi yılbaşı indirmi olsa cayır cayır heryerde gezerdi reklamları diye düşünüyorum

HepsiBurada ninki galiba başka bi indirim şeyi yılbaşı indirmi olsa cayır cayır heryerde gezerdi reklamları diye düşünüyorum
Kara cuma gibi büyük bir kampanya başlatsalar idi evet dediğiniz gibi olurdu ancak yılbaşında büyük çaplı bir indirim olacağını zannetmiyorum. Son iki ay içerisinde yeterince büyük kapsamlı indirimler oldu.

Kara cuma gibi büyük bir kampanya başlatsalar idi evet dediğiniz gibi olurdu ancak yılbaşında büyük çaplı bir indirim olacağını zannetmiyorum. Son iki ay içerisinde yeterince büyük kapsamlı indirimler oldu.
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,519
Üyeler
189,102
Son üye
just456
Geri