Black friday, Yılbaşı indirimi, sömestr/yarı yıl tatili indirimi, baya indirim oluyor yeni gelen bi kanun ile sahte indirim yapanlara ceza kesilmeside güzel olduöyle bi sıkıntı olmaz hocam indirim zaten her zaman bir bahaneyle var![]()
Black friday, Yılbaşı indirimi, sömestr/yarı yıl tatili indirimi, baya indirim oluyor yeni gelen bi kanun ile sahte indirim yapanlara ceza kesilmeside güzel olduöyle bi sıkıntı olmaz hocam indirim zaten her zaman bir bahaneyle var![]()
hocam bu konularda hep aynı cümleyi kuruyorsunuz her zamanda haklısınızDüştüğümüz hale bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 haftaya çıkarır gibi.
Bugün veya ayın 23ünde alcam çok heyecanlıyım ilk defa meqanik klavyem oluyor bannerimdaki klavyeden kurtuluyorum.Düştüğümüz hale bak.![]()
Milli klavyemiz o bizim.Bugün veya ayın 23ünde alcam çok heyecanlıyım ilk defa meqanik klavyem oluyor bannerimdaki klavyeden kurtuluyorum.
Artık gidiyor yaşasın frisby geliyor!Milli klavyemiz o bizim.
Fakat korktuğum Abdullah abiyi beklersem ve indirimler biterse,Abdullah abininde sistemi bana uymazsa ortada kalırmıyımDüştüğümüz hale bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 haftaya çıkarır gibi.
Biraz öyle olur.Fakat korktuğum Abdullah abiyi beklersem ve indirimler biterse,Abdullah abininde sistemi bana uymazsa ortada kalırmıyım
Biraz öyle olur.![]()
Trendyol : 21-22-23 Aralık indirimleri devam etmekte.Selamlar bildiğiniz üzere Trendyol yılbaşı bindirmine girdi.Klasik artık fiyatlar aynı nası indirim oluyorsaAsıl sorum hepsiburada,gittigidiyor,n11 vs indirime ne zaman girer? Bilginiz varmı
HepsiBurada ninki galiba başka bi indirim şeyi yılbaşı indirmi olsa cayır cayır heryerde gezerdi reklamları diye düşünüyorumTrendyol : 21-22-23 Aralık indirimleri devam etmekte.
Hepsiburada : Sevdiklerini yılbaşında mutlu et adında bir indirim kampanyası başlattı.
Kara cuma gibi büyük bir kampanya başlatsalar idi evet dediğiniz gibi olurdu ancak yılbaşında büyük çaplı bir indirim olacağını zannetmiyorum. Son iki ay içerisinde yeterince büyük kapsamlı indirimler oldu.HepsiBurada ninki galiba başka bi indirim şeyi yılbaşı indirmi olsa cayır cayır heryerde gezerdi reklamları diye düşünüyorum
TeşekkürlerKara cuma gibi büyük bir kampanya başlatsalar idi evet dediğiniz gibi olurdu ancak yılbaşında büyük çaplı bir indirim olacağını zannetmiyorum. Son iki ay içerisinde yeterince büyük kapsamlı indirimler oldu.