Neler Yeni

Yılbaşında bile neden yalnızım ? :')

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
Yılbaşında bile yalnızım :'(

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende yalnızım oyun oynuyorum, Technopat izliyorum cips yiyerek çok da umurumda değil yalnız olmak.
bende oyun oynamak isterim ancak pc öyle ahım şahım bir şey değil ve açtığı oyunlar bi elin parmağını geçmez

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Biraz düşünürsek aslında hepimiz bu kalabalıkta bir yalnızlık çekiyoruz. Kimimizi anlamıyorlar kimimizi görmek istemiyorlar en nihayetinde başbaşa kalıyoruz kendimizle. Onun için kendinizle arkadaş olun, olun ki yalnızlıktan saçma sapan insanlara tahammül etmek zorunda kalmayasınız. Peki insan nasıl kendiyle arkadaş olur kendi kim ki onunla olsun insan kitaplarla arkadaş olur aslında kitapların kendilerinde çıkardıkları farkındalıklarla olur. Bazen raif efendi olur insan bazen raskolnikov olur vicdanı söz konusu olunca. Bazen dostu tarafından öldürülen Lennie olur ama ne olursa olsun hep bir şeyler bulur bu dünyalarda , kendinden bir şeyler işte o şeyleri söylecek söz yok çünkü o okunarak bulunur. Onu bulduğunuz da yalnızlık duygunuz geçmez ama yalnızlıkla yaşayacak duruma gelebilirsiniz bir nebze. Belki boş yaptım belki felsefe, demek istediğimi anlattıysam ne mutlu bana.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Biz neyiz burda ?

Mehmet Anıl

80+ Silver

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
Hayat boş pompala coş derdi dedem
:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu
Biraz düşünürsek aslında hepimiz bu kalabalıkta bir yalnızlık çekiyoruz. Kimimizi anlamıyorlar kimimizi görmek istemiyorlar en nihayetinde başbaşa kalıyoruz kendimizle. Onun için kendinizle arkadaş olun, olun ki yalnızlıktan saçma sapan insanlara tahammül etmek zorunda kalmayasınız. Peki insan nasıl kendiyle arkadaş olur kendi kim ki onunla olsun insan kitaplarla arkadaş olur aslında kitapların kendilerinde çıkardıkları farkındalıklarla olur. Bazen raif efendi olur insan bazen raskolnikov olur vicdanı söz konusu olunca. Bazen dostu tarafından öldürülen Lennie olur ama ne olursa olsun hep bir şeyler bulur bu dünyalarda , kendinden bir şeyler işte o şeyleri söylecek söz yok çünkü o okunarak bulunur. Onu bulduğunuz da yalnızlık duygunuz geçmez ama yalnızlıkla yaşayacak duruma gelebilirsiniz bir nebze. Belki boş yaptım belki felsefe, demek istediğimi anlattıysam ne mutlu bana
konuş kral be :D :D

Top Bottom