Yardım Yılbaşında İMEİ sıfırlanıyor mu?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,554
Merhaba, yurtdışı Mi 9SE kullanıyorum 1 ay sonra İMEİ süresi dolacak diye mesaj geldi, yılbaşında tekrar sıfırlanacak mı acaba ?

yıllardır yd mi 11t kullanıyorum, eski telefonumun imei sini attırdım üstünden 2 yıl başı geçti giren çıkan yok.

nasıl sıfırlanıyor. banada lazım olacak.

Evet süresi yenilenecek.
O tele imei atılıyor istersen imei de arttırabilirsin.

yıllardır yd mi 11t kullanıyorum, eski telefonumun imei sini attırdım üstünden 2 yıl başı geçti giren çıkan yok.
Bende 3 yıla yakın kullanıyorum ne giren ne çıkan var şimdi bir tanesi kapandı diğeri de 1 ay sonra kapanacak diye mesaj geldi umarım yılbaşında sıfırlanır 6 ay sonra filan yenisini alcam uğraşmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet süresi yenilenecek.
O tele imei atılıyor istersen imei de arttırabilirsin.
Valla pek kullanmıyorum ama bazen lazım oluyor, sınav için tuşlu telefon kullanıyorum.

Bende 3 yıla yakın kullanıyorum ne giren ne çıkan var şimdi bir tanesi kapandı diğeri de 1 ay sonra kapanacak diye mesaj geldi umarım yılbaşında sıfırlanır 6 ay sonra filan yenisini alcam uğraşmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla pek kullanmıyorum ama bazen lazım oluyor, sınav için tuşlu telefon kullanıyorum.
banada geliyor mesaj, zamanında imei atan arkadaşa mesaj atıyorum salla gitsin bir şey olmaz diyor. olmuyor da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,856
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri