Neler Yeni

Yardım Yılbaşında İMEİ sıfırlanıyor mu?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Merhaba, yurtdışı Mi 9SE kullanıyorum 1 ay sonra İMEİ süresi dolacak diye mesaj geldi, yılbaşında tekrar sıfırlanacak mı acaba ?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Fettah Özalp
yıllardır yd mi 11t kullanıyorum, eski telefonumun imei sini attırdım üstünden 2 yıl başı geçti giren çıkan yok.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
nasıl sıfırlanıyor. banada lazım olacak.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,476
İsim
Hacı
Evet süresi yenilenecek.
O tele imei atılıyor istersen imei de arttırabilirsin.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yıllardır yd mi 11t kullanıyorum, eski telefonumun imei sini attırdım üstünden 2 yıl başı geçti giren çıkan yok.
Bende 3 yıla yakın kullanıyorum ne giren ne çıkan var şimdi bir tanesi kapandı diğeri de 1 ay sonra kapanacak diye mesaj geldi umarım yılbaşında sıfırlanır 6 ay sonra filan yenisini alcam uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet süresi yenilenecek.
O tele imei atılıyor istersen imei de arttırabilirsin.
Valla pek kullanmıyorum ama bazen lazım oluyor, sınav için tuşlu telefon kullanıyorum.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Fettah Özalp
Bende 3 yıla yakın kullanıyorum ne giren ne çıkan var şimdi bir tanesi kapandı diğeri de 1 ay sonra kapanacak diye mesaj geldi umarım yılbaşında sıfırlanır 6 ay sonra filan yenisini alcam uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla pek kullanmıyorum ama bazen lazım oluyor, sınav için tuşlu telefon kullanıyorum.
banada geliyor mesaj, zamanında imei atan arkadaşa mesaj atıyorum salla gitsin bir şey olmaz diyor. olmuyor da

Top Bottom