Sebastian Szymanski
80+ Silver
Merhaba, yurtdışı Mi 9SE kullanıyorum 1 ay sonra İMEİ süresi dolacak diye mesaj geldi, yılbaşında tekrar sıfırlanacak mı acaba ?
bende merak ediyorumMerhaba, yurtdışı Mi 9SE kullanıyorum 1 ay sonra İMEİ süresi dolacak diye mesaj geldi, yılbaşında tekrar sıfırlanacak mı acaba ?
EvetMerhaba, yurtdışı Mi 9SE kullanıyorum 1 ay sonra İMEİ süresi dolacak diye mesaj geldi, yılbaşında tekrar sıfırlanacak mı acaba ?
Bende 3 yıla yakın kullanıyorum ne giren ne çıkan var şimdi bir tanesi kapandı diğeri de 1 ay sonra kapanacak diye mesaj geldi umarım yılbaşında sıfırlanır 6 ay sonra filan yenisini alcam uğraşmak istemiyorumyıllardır yd mi 11t kullanıyorum, eski telefonumun imei sini attırdım üstünden 2 yıl başı geçti giren çıkan yok.
Valla pek kullanmıyorum ama bazen lazım oluyor, sınav için tuşlu telefon kullanıyorum.Evet süresi yenilenecek.
O tele imei atılıyor istersen imei de arttırabilirsin.
banada geliyor mesaj, zamanında imei atan arkadaşa mesaj atıyorum salla gitsin bir şey olmaz diyor. olmuyor daBende 3 yıla yakın kullanıyorum ne giren ne çıkan var şimdi bir tanesi kapandı diğeri de 1 ay sonra kapanacak diye mesaj geldi umarım yılbaşında sıfırlanır 6 ay sonra filan yenisini alcam uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla pek kullanmıyorum ama bazen lazım oluyor, sınav için tuşlu telefon kullanıyorum.
Aynı şekilde bana da sürekli geliyordu. ama bu sefer bir tanesi kapandı bu da kapanacak muhtemelen umarım yenilenir.banada geliyor mesaj, zamanında imei atan arkadaşa mesaj atıyorum salla gitsin bir şey olmaz diyor. olmuyor da