Neler Yeni

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Bu kadar kendinizi kaptırmayın dünyanın sonu değil ya elbet bir gün alırsın bugüne kadar çok iyi sistemler de çıktı çıkmaya da umarım devam edecek kendinizi yıpratmanin bir alemi yok abartmayın bu kadar 😄
Yani yıl başından önce alayım diyorum ya tabi ki bir sürü sistem gelecek daha ama hazır cebimde para varken taksikle maksitle uğraşmayım alıp geçeyim diyorum çok kullanacağıma da değil evde dursun çocuklar oynasın diye yani

erdi1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
DanteBrasi
inşallah mağaza stoğu vardır , genede bekliyorum 12 senelik laptop un basında ama işte

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yani yıl başından önce alayım diyorum ya tabi ki bir sürü sistem gelecek daha ama hazır cebimde para varken taksikle maksitle uğraşmayım alıp geçeyim diyorum çok kullanacağıma da değil evde dursun çocuklar oynasın diye yani
Yatırım aracı gibi düşünüyorsun bir nevi

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
Yatırım aracı gibi düşünüyorsun bir nevi
Yani tam olarak yatırım amaçlı değil ama yılbaşından önce almakta bir nevi yatırım sayılır yoksa ben teknolojik aletlerimi asla satmam para kazanmak için her zaman köşede durur buda öyle olacak mesela laptobum var 6 sene oldu heralde onuda satmıyorum 2 laptobum var illa ki lazım olur birilerine onlara veririm yeğenler var oynarlar geldiklernde hani evde bir köşede dursun ben gittiğim de takılsın gelenler ben gittiğim yerde 1 tane daha alırım zaten

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yani tam olarak yatırım amaçlı değil ama yılbaşından önce almakta bir nevi yatırım sayılır yoksa ben teknolojik aletlerimi asla satmam para kazanmak için her zaman köşede durur buda öyle olacak mesela laptobum var 6 sene oldu heralde onuda satmıyorum 2 laptobum var illa ki lazım olur birilerine onlara veririm yeğenler var oynarlar geldiklernde hani evde bir köşede dursun ben gittiğim de takılsın gelenler ben gittiğim yerde 1 tane daha alırım zaten
İyi yapıyorsun kral para eriyor çünkü mum gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Koç
bu yorumu unutmayın ekran kartı colorful olacak ve incehesaptan olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Furkan Sünney
Katılıyorum, bende 2 kasa var biri iş biri oyun, 4 tane laptop var 2 sini memlekette 2 sini yanımda bıraktım

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter