wtbkOO
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Napicaz aga hâla ödeme yapılıyor diyoranlamadım 10 dk'dır böyle herhangi bir sms vs gelmedi hala @Abdullah Hacıgül![]()
Napicaz aga hâla ödeme yapılıyor diyoranlamadım 10 dk'dır böyle herhangi bir sms vs gelmedi hala @Abdullah Hacıgül![]()
anlam veremiyorum şuan sistemi alacakmıyız alamayacakmıyız sms vs gelmiyor hiçbir şekilde halabanada sms gelmedi ödeme yapta kaldı
Yok 24 Kasım'a özel yeniden çıkabilir ki çıkacak daBaşka alınabilcek sistem varmı bugun
Bende de aynısı oldu kredı kartı bılgıleride macrodaydı bidevideonun 30. saniyesinde linke tıkladım üyeliğim adresim her şey kayıtlı 20. saniye içinde ürünü ekleyip kartı yazdım. ödeme yapılıyor da takılı kaldı. Şimdi burada önce davranan da alamıyor ki?
bir sorun var galiba hiçbir şekilde sms vs'de gelmiyor ödeme yapılıyor diyor sadecevideonun 30. saniyesinde linke tıkladım üyeliğim adresim her şey kayıtlı 20. saniye içinde ürünü ekleyip kartı yazdım. ödeme yapılıyor da takılı kaldı. Şimdi burada önce davranan da alamıyor ki?
Evet herşeyi ile önce davranan alıyor 30sn izlemen bile hata o zamana kadar çoktan bitmiş stokvideonun 30. saniyesinde linke tıkladım üyeliğim adresim her şey kayıtlı 20. saniye içinde ürünü ekleyip kartı yazdım. ödeme yapılıyor da takılı kaldı. Şimdi burada önce davranan da alamıyor ki?