Yer varmı bilmiyorum ama ,sabah araçları ordan çıkarıyorlar ,8-9 a kadar orda idare edersiniz ama sonrası sıkıntıOrada ya da yan taraftaki otoparkta yer var mi? Ya da yakında araba cekicek yer bilen var mi?
Saat kaçta aldınız acaba sistemi ve kalabalık miydi 7 de falan gitsek alabilirmiyizben 4070li sistem için gece 4'de gidip beklemiştim arkadaşlar ile geceden sandalye masa attık termosda çay vardı sohbet muhabbet oturmuştum sabaha kadar bugün yine gidicem birazdan çıkarım
bence olur hangi şubeye gideceksinBeyler 7 gibi sıra olurmu çok bu yağmurda
Acıbadem ama 7 de kalirmi acababence olur hangi şubeye gideceksin
acıbadem de zaten sıra oluştuğu hakkında yorum yapanlar vardı 13-14 kişi diye okudum sanırımAcıbadem ama 7 de kalirmi acaba
100 stok yokmu kalmazmı hiçacıbadem de zaten sıra oluştuğu hakkında yorum yapanlar vardı 13-14 kişi diye okudum sanırım
hocam bilemiyorum yani acıbadem de olan arkadaşlar ile görüşün @18beyto18 acıbadem de sanırım yardımcı olabilir size bilgi veriyor zaten100 stok yokmu kalmazmı hiç
Gelenler var baya acibademdeyiz biz araçlarda oturuyoruz yan arka sokaklara bakmak lazım araç için
Valla bizim geldiğimizde 20 ydi 4 5 araç daha geldi , zaten tam yolda kenarda bir arabada arkadaşlar var liste yapıyorlar gelenleri , sıraya yazdırın gelirseniz curcuna yaşanmaması ve haksızlık olmaması içinKac kişi var suan reis
Reis beni sıraya yazdirabilirmisin sana zahmetValla bizim geldiğimizde 20 ydi 4 5 araç daha geldi , zaten tam yolda kenarda bir arabada arkadaşlar var liste yapıyorlar gelenleri , sıraya yazdırın gelirseniz curcuna yaşanmaması ve haksızlık olmaması için
Geliyorum yoldayım hayır işlersinReis beni sıraya yazdirabilirmisin sana zahmet