Neler Yeni

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Erimtan

80+ Bronze
Beyler resim atsanıza mağazada olanlar bi görelim ortamı

Wolverine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
yuşa kerim sarac
Sabah o yağmurda bekleme olayı falan nasıl olacak,üsküdar için 100% yağmur gösteriyor çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
Ankara söğütözü şubesinde olan var mı beyler nasıl çok kalabalık var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
gerçekten böyle sabaha kadar bekleyen var mı acaba
ben 4070li sistem için gece 4'de gidip beklemiştim arkadaşlar ile geceden sandalye masa attık termosda çay vardı sohbet muhabbet oturmuştum sabaha kadar bugün yine gidicem birazdan çıkarım

Wolverine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
yuşa kerim sarac
ben 4070li sistem için gece 4'de gidip beklemiştim arkadaşlar ile geceden sandalye masa attık termosda çay vardı sohbet muhabbet oturmuştum sabaha kadar bugün yine gidicem birazdan çıkarım
Peki sabah sıra olayı falan oluyor mu yoksa kim kaparsa tarzında mı ?
Bir de öğlene kadar baya yağmur gösteriyor dışarıda nasıl bekleyecekler acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
Hangi şubeye gidiyosun ve sıra durumu nasıl oluyo mesela kaç kişi vardı mağaza açılana kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
Peki sabah sıra olayı falan oluyor mu yoksa kim kaparsa tarzında mı ?
Bir de öğlene kadar baya yağmur gösteriyor dışarıda nasıl bekleyecekler acaba ?
bundan 2 sistem önceki 4060lı sistem için sabah ilk giden kişi eline kağıt kalem alarak mağaza önünde bekleyen herkese soruyordu sistem için mi diye bizde tüm gelenleri ona yönlendiriyorduk gelen herkesin isim soy isim alıp sıraya yazıyordu ki izdiham olmasın diye daha sonra stok adet'inden fazla kişi olursa da yazıyorduk almayan vazgeçenler olursa diye fakat içerideki çalışanlar başta kabul etmemişti elimizdeki sırayı daha sonra toplanan arkadaşlar kağıtda yazılanı kabul ettiklerini dile getirince elimizdeki sıraya göre tek tek içeri alıyordu o şekilde mantıklı oluyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
Hangi şubeye gidiyosun ve sıra durumu nasıl oluyo mesela kaç kişi vardı mağaza açılana kadar
airport avm'ye gideceğim sıra oluyor tabi ki hava şartlarına göre değişir ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
Ankara da çok kişi var mıdır acaba beyler ankarada olan yok mu biri yazsın lütfen uykusuzluktan başıma ağrı girdi uyiyim desem uyiyamıyorum gidiyim desem çok soğuk boşuna beklemek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçi gidiyim desem de gidemiyorum 6 buçukdan önce otobüs yok

Top Bottom