ben 4070li sistem için gece 4'de gidip beklemiştim arkadaşlar ile geceden sandalye masa attık termosda çay vardı sohbet muhabbet oturmuştum sabaha kadar bugün yine gidicem birazdan çıkarımgerçekten böyle sabaha kadar bekleyen var mı acaba
Peki sabah sıra olayı falan oluyor mu yoksa kim kaparsa tarzında mı ?ben 4070li sistem için gece 4'de gidip beklemiştim arkadaşlar ile geceden sandalye masa attık termosda çay vardı sohbet muhabbet oturmuştum sabaha kadar bugün yine gidicem birazdan çıkarım
Hangi şubeye gidiyosun ve sıra durumu nasıl oluyo mesela kaç kişi vardı mağaza açılana kadarben 4070li sistem için gece 4'de gidip beklemiştim arkadaşlar ile geceden sandalye masa attık termosda çay vardı sohbet muhabbet oturmuştum sabaha kadar bugün yine gidicem birazdan çıkarım
bundan 2 sistem önceki 4060lı sistem için sabah ilk giden kişi eline kağıt kalem alarak mağaza önünde bekleyen herkese soruyordu sistem için mi diye bizde tüm gelenleri ona yönlendiriyorduk gelen herkesin isim soy isim alıp sıraya yazıyordu ki izdiham olmasın diye daha sonra stok adet'inden fazla kişi olursa da yazıyorduk almayan vazgeçenler olursa diye fakat içerideki çalışanlar başta kabul etmemişti elimizdeki sırayı daha sonra toplanan arkadaşlar kağıtda yazılanı kabul ettiklerini dile getirince elimizdeki sıraya göre tek tek içeri alıyordu o şekilde mantıklı oluyorduPeki sabah sıra olayı falan oluyor mu yoksa kim kaparsa tarzında mı ?
Bir de öğlene kadar baya yağmur gösteriyor dışarıda nasıl bekleyecekler acaba ?
airport avm'ye gideceğim sıra oluyor tabi ki hava şartlarına göre değişir amaHangi şubeye gidiyosun ve sıra durumu nasıl oluyo mesela kaç kişi vardı mağaza açılana kadar
20 25 kişi var, isim listesi yapıyor arkadaşlar gelenlerikalabalık mı
Orada ya da yan taraftaki otoparkta yer var mi? Ya da yakında araba cekicek yer bilen var mi?20 25 kişi var, isim listesi yapıyor arkadaşlar gelenleri