Neler Yeni

Yılın oyunu ne olur?

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Bazı arkadaşların dediklerine katılıyorum starfield optimizasyon olarak sorunlu ama Skyrim da ilk çıktığı zamanlar sorunluydu lakin goty almıştı.Starfield alırsa şaşırmam.
Starfield goty alırsa bir daha the game awards izlemem ve almasıda imkansız büyük ihtimalle BG3 veya zelda alacak ama spiderman 2'de süpriz bir şekilde goty olabilir.

oyunm

80+

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Oyun kesinlikle mükemmel değil ama işte adı ve kitlesi sebebi ile kesin olacak ve baya da başarılıydı hem oyuncu sayısı olsun hem de satışları olsun yıktı ortalığı oyun da zaten Potterheadlerin hayalini gerçekleştirdiği için 10 üzerinden 10 oyun onlar için.
Kesin olur bu yüzden.
Potterhead lobisi yakar ortalığı olmaz ise. :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
Potter head değilim fakat hp evrenini çok severim adımdan anlaşılıyordur oyunu 2 farklı save de toplam 30 saat oynadım hiçbirindede bitirecek kadar dayanamadım oyun çok sıktı hikaye bağlanmıyor doğru düzgün.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kötü olmuş sizin adınıza hayranlar da övmekten yere göğe sığdıramadı oyunu onların abarttığı kadar mükemmel bir oyun olmasa da iyi bir oyun bence zaten banko yılın oyunlarına aday ona kesin emin konuşabilirim incelemenizi de beğendim güzel olmuş.
Teşekkürler hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,887
Üyeler
160,897
Son üye
diger_yusuf
Top Bottom