Leaden_Viever
80+ Bronze
Yok ya böyle kötü çıkış yapan bir oyunu seçmezler (İNŞ) zelda olur büyük ihtimalStarfield yılın oyunu seçilirse daha da o program izlenmez.
Yok ya böyle kötü çıkış yapan bir oyunu seçmezler (İNŞ) zelda olur büyük ihtimalStarfield yılın oyunu seçilirse daha da o program izlenmez.
Starfield ile goty mi? Ben buna gülerim kanka şuan puanı 83'e kadar düştü ve stray(kedili oyun) oyunda sadece kedi var diye çok abartılmıştı buna rağmen stray 83 aldı. Bence BG3 alır.Evet sizce ne olur?Bence Baldurs gate 3 olacak ötekilerin pek şansı yok gibi.
@Yunus274 kanki starfield olur bence dimi?
Zelda güzel oyun ancak gow 2 gibi oldu. Güzel mekanikler eklemişler ancak oyun fazla ilerlememiş. Ha dersen ki kötü oyun mu asla değil, oynadım çok keyifli. Ancak bence yılın oyunu seçilmez zaten genelde seri oyunları da seçmiyorlar.Yok ya böyle kötü çıkış yapan bir oyunu seçmezler (İNŞ) zelda olur büyük ihtimal
baldurs gate 3 veya spiderman 2 olur ama çok yüksek ihtimalle baldurs gate 3Evet sizce ne olur?Bence Baldurs gate 3 olacak ötekilerin pek şansı yok gibi.
@Yunus274 kanki starfield olur bence dimi?
o buraya giremeyecek kadar iyi bi yapım 100/100FreshWomen.
O alırsa sadece megan fox yüzünden alır.Diablo?
şaka amaçlı kanka etiketlediğim arkadaşın bir konusu var bulursun.Starfield ile goty mi? Ben buna gülerim kanka şuan puanı 83'e kadar düştü ve stray(kedili oyun) oyunda sadece kedi var diye çok abartılmıştı buna rağmen stray 83 aldı. Bence BG3 alır.