Yıllardır çözülemeyen soru

Holi

80+
Reaksiyon skoru
0
Evet öncelikle herkese iyi günler, araştırıyorum bulamıyorum cevabını araştırıyorum yine bulamıyorum, sorum şu ; Hangi anti-virüs programını tercih etmeliyiz ?
A : Kaspersky
B : Bitdefander
C: malwarebytes
Şuan bitdefender total security kullanıyorum, memnunum, ama hangisi 1 tık önde ?
(Lütfen bilenler yazsın)

Kaspersky
(Malwerabytes virüs programı değil)

eset internet security

Evet öncelikle herkese iyi günler, araştırıyorum bulamıyorum cevabını araştırıyorum yine bulamıyorum, sorum şu ; Hangi anti-virüs programını tercih etmeliyiz ?
Şuan bitdefender total security kullanıyorum, memnunum, ama hangisi 1 tık önde ?
(Lütfen bilenler yazsın)
Kaspersky genel koruma olarak, Malwarebytes'da virüs koruma,kaldırma olarak bence en iyisi. Bu ikisini çok uzun zamandır kullanıyorum üzmediler.

trojan gibi önemli virüsleri kaldıracak bir program arıyorum.
Kaspersky yeterli olur diye düşünüyorum. Eğer şüphe duyarsanız ve bir trojen olduğunu düşünürseniz malwarebytes da indirirsiniz.

Malwarebytes onlarla ortak bir yarışta değil. Kaspersky da Bitdefender da bilindik ve genellikle aynı sonuçları çıkartan uygulamalar. Bitdefenderın arayüzünden devredışı bırakmak gibi işlevler fazla zorken Kaspersky'da false positive çok.

(Lütfen bilenler yazsın)
Kaspar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,382
Üyeler
195,614
Son üye
Auralis
Geri