3 yıllık mı ?Bende aylık vardı plus üyeliği o şekilde bana da verdi

3 yıllık mı ?Bende aylık vardı plus üyeliği o şekilde bana da verdi
Hocam D-Smart aldım kodu etkinleştirdim 3 sene verdiExxen ise aylık sanırım, onu denemedim.Alıntıyı görüntüle
Exxen üyeliği aylık,3 yıllık mı ?
Arkadaşlar d smart için 3 yillik kod geldi dediler ondan sordum teşekkürler.Exxen üyeliği aylık,
DSmart üyeliği de Pazarama Plus üyeliğin devam edene kadar, Pazarama plus'ı durdurursan iptal edersen DSmart da anında iptal oluyor.
kuponu nerede gördün kuponlarım kısmında bende görünmüyor.
Kupon bana da gelmemiş, acaba müşteri hizmetleri ile iletişime geçsek miBende de görünmüyor...
Sende sorun olabilir. 10 kasım gün sonuna kadar geçerli olduğu yazıyor.
flodan ayakkabı alıp iptal geçtim puan almaya. iyi oldu.Banka'da puan varsa 200 TL'lik yükleme yap hocam. 11 Kasım'da senin yüklediğin puana ek 200 TL daha gelecek. 500 TL kupon ile birlikte 900 TL'lik ürün alabilirsin, maliyeti 200 TL olmuş oluyor.
Kampanya detayları; https://www.pazarama.com/kampanya/puanlarini-aktar-degerlensin
Bizde var hala iptal olmadı hocamExxen üyeliği aylık,
DSmart üyeliği de Pazarama Plus üyeliğin devam edene kadar, Pazarama plus'ı durdurursan iptal edersen DSmart da anında iptal oluyor.
3 yıllık d smart go3 yıllık mı ?
Yıllık Pazarama Plus almadınız mı hocam? O yüzden 1 yıl daha devam eder, ben ilk başta aylık Pazarama Plus almıştım, Pazarama Plus bitince DSmart Go da bitti, DSmart müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim, 3 yıllık'tı paketim neden giriş yapamıyorum diye, bana dedikleri Pazarama Plus üyeliğiniz sonlandığı için iptal edilmiştir, Pazarama Plus üyeliği devam ettiği sürece DSmart Go'yu da kullanabilirsiniz, dedi.Bizde var hala iptal olmadı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 yıllık d smart go
Bulabildiniz mi ? 10 kasımda bitiyor yazıyor kupon çünküevet kupon gelmiş ancak alınacak ne var onu bulmak lazım
Hayır aylık almıştım 4 ay önce felan o d smart go hala duruyor.Yıllık Pazarama Plus almadınız mı hocam? O yüzden 1 yıl daha devam eder, ben ilk başta aylık Pazarama Plus almıştım, Pazarama Plus bitince DSmart Go da bitti, DSmart müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim, 3 yıllık'tı paketim neden giriş yapamıyorum diye, bana dedikleri Pazarama Plus üyeliğiniz sonlandığı için iptal edilmiştir, Pazarama Plus üyeliği devam ettiği sürece DSmart Go'yu da kullanabilirsiniz, dedi.